jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Friday, January 29, 2010

anda mencari aksi terlampau gadis melayu.3gp???haa...saya ada..jom layan!!

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 2:29 AM




u all ingat kat blog lucah jew boleh post benda-benda macam ni??hahaha~~u all silap la...ni la tujuan blog...macam-macam kita boleh letak..tapi jangan sampai kena tangkap sudah la k..macam isu menghina sultan, raja dan agama...




alahai sekali-sekala I nak jamu mata u all..tak salah kan??hehehe~~oklah..layan dulu la k..mesti tak sabarkan??layan jew...I tak marah pun k..siyes!!!


video



































marah ke??











sowiee~~












tapi betul apa yang video tu aksi terlampau gadis melayu.3gp...kenapa??tak percaya??


hurm..mereka yang main benda tu adalah housemate I..semua dah boleh jadi mak orang dah...tapi main macam budak-budak..sebab tu I cakap aksi terlampau gadis melayu...pasal .3gp??betullah..I ambil guna handfon..*kamera belum dapat dari Mr Superman..muahaha~~


so...u all ni jangan la nak cari semuanya tentang yang sulit-sulit jew..blog I ni suci la...nak yang macam tu cari tempat lain ok??hehehe~~




6 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Aie Seifer on January 29, 2010 at 2:47 AM said...

haha.ne mesti kes tensen lom time emel dr innity.haha

NaNaJoe on January 29, 2010 at 2:50 AM said...

❤ Aie Seifer ❤

wah2!!!lajoo jew ko kan??huh!!!
memang ar...bosan wei!!nak tmbah duit lg ni!!huhuhu~~

mcsue said...

hahaha..nana,apesal ni dik oi..hahaha

NaNaJoe on January 29, 2010 at 2:54 AM said...

❤ mcsue ❤

muahaha~~kebosanan + tenet laju..dpt upload video..hahaha~~

black_mel on January 29, 2010 at 10:47 AM said...

haha...igt vid aper td..bagus2..release tension..

NaNaJoe on January 29, 2010 at 3:37 PM said...

❤ black_mel ❤

hehehe...nak video mcm tu jew ke??
yup..sgt tension skrg~~

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas