jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Sunday, February 28, 2010

..:: tag dari ngexz ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 8:47 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


asyik-asyik buat tag jew saya ni..kenapa ye?? aduhai... da orang yang suka nak tag saya.. almaklumlah famous friendly..muahaha~~ lempang kepala sendiri!! perasan!!

1) Adakah anda rasa HOT??
--->>> wah!!! saya hot?? of course la.. kalau tak tak adalah orang nak tag saya... hahhaha~~perasan di sini~~
2) Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!



Saturday, February 27, 2010

..:: tag oleh kak Farenova ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 9:30 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post



alahai....beautiful ke saya nak jawab award ni...ke bloody fool?? entah la.. sebenarnya otak ni tengah blur dan kebosanan di hujung minggu... so, menjawap la soalan yang dari KAK FARENOVA.. dia memang sangat cantik da sesuai utuk tag ni.. dia telah memberikan tugasan ni pada saya..hehehehe~~

so... inilah soalan dan jawapannya::

Thursday, February 25, 2010

..:: peragut dirempuh lori ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:30 AM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post



alahai...rajin pulak saya nak baca surat khabar hari ini...online jew...nak beli kedekut malas..tengok macam ada tajuk menarik.. "peragut dirempuh lori" kenapalah tajuk dia bukan "peragut MAUT dirempuh lori"..haa..macam ni baru setimpal...betul tak??

aishhh~~ingatkan da habis da masalah ragut-ragut ni...kalau da kepingin sangat nak meragut tu..kau pergi la ragut rumput macam kambing tu..tak ada siapa nak halang, tangkap dan belasah kau pon...baik kan macam cik kambing...okey...okey... lari topik...sambung balik...

Tuesday, February 23, 2010

..:: jom hilangkan bosan!! ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 8:14 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post






alahai kamu bosan ke malam ni??kesiannya...samalah lah dengan saya...tapi saya berjaya menghilangkan bosan saya...nak tahu macam mana??


alahai jom la...confirm tak boring lagi malam ni....betul..saya tak tipu...saya nak share website ni pada anda...memang seronok dan menghilangkan bosan..

..:: kereta pink, mengancam!! ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 9:52 AM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post




kenapa? ada yang tak percaya dengan tajuk entry tu? nak bangkang? silakan... terutama lelaki, ramai yang bencikan pink, betul tak? hehehe~~ ada aku kesah?? cak...cak..cak... alahai dah macam encik Azwan Ali pula saya ni...apa-apa pun statement di atas memang meletup!!


haa...tengok sini..fulamak!!meletup habis lamborghini pink...alahai...kalau saya pakai kereta ni, mesti beratur jejaka-jejaka hensem nak menumpang kan?hehehe~~mimpi jew la k..saya pun tak mampu...

Sunday, February 21, 2010

..:: resepi --> nasi goreng cili api Cik Nana ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 5:02 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


wah macam pelik jew bunyi resepi tu kan??hehehe~~sebenarnye ni adalah menu ciptaan sendiri..hari ahad dengan kemalasan melampau ni..masak nasi goreng jew la selepas selongkar apa yang ada dalam fridge tu..huhuhu~~


sedap jew dihidangkan dengan ayam goreng tepung dan sosej goreng...nak belajar ke menu ni??ok la saya ajar k....

Friday, February 19, 2010

..:: tutorial shoutmix & cbox bergambar ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 8:46 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post



ramai juga yang bertanyakan saya mcam mana nak letak gambar-gambar di shoutmix seperti saya ni..sebenarnya cbox pun boleh buat juga..macam di page mcsue..ni cubaan pertama saya buat untuk cbox..tapi hari ini saya terpanggil untuk buat entry atas permintaan kak zures...


kamu semua nak kan letak gambar macam ni??tapi ni adalah orang kurang siuman tak bertanggungjawab yang buat onar kat shoutmix saya..huhuhu..sila terasa ye...nama kat bawah tu pun buat juga lepas tu...


oklah mula dengan tutorial saya k..abaikan mereka yang cacat tu ..huhuhu~~

Wednesday, February 17, 2010

..:: saya beradat pepatih, anak jati Negeri Sembilan... ada masalah?? ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 8:59 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post






ramai jejaka yang kat luar sana takut nak kahwin dengan perempuan Negeri Sembilan kan?? kenapa ye?? kononnya nanti perempuan bolot harta si lelaki ye?? alahai...siapa yang kolot ni?? mari-mari saya cerita kat sini...biar semua terang dan buka mata sikit k..


bak kata orang tua-tua negeri lain kepada anak lelakinya:: "kau jangan kahwin dengan orang Negeri Sembilan ni nanti harta kau habis dikikis"..

Sunday, February 14, 2010

..:: bayi dibakar dalam tong sampah ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 9:01 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post
http://emo.huhiho.com


Bahagian anggota badan, kaki terpisah ditemui rentung dalam bekas sampah MDK

KUALA KRAI: Tidak berperikemanusiaan! Inilah selayaknya menggambarkan perbuatan kejam berikutan penemuan mayat seorang bayi lelaki lengkap dengan tali pusat dipercayai baru dilahirkan, yang hampir rentung dalam sebuah tong sampah Majlis Daerah Kuala Krai (MDK), di belakang sebuah bank, di Jalan Tengku Zainal Abidin, semalam.

Lebih menyayat hati, biarpun bayi berkenaan cukup sifat, namun keadaan mayatnya cukup mengerikan apabila bahagian anggota badan dan kakinya ditemui dalam keadaan terpisah dalam tong sampah berkenaan.

kisah lanjut baca sini..

jadi kelu lidah..tak tahu nak cakap apa dah...apalah yang di fikir kepada si pembakar bayi ni...dah hilang perasaan kemanusiaan ke?? dah tak fikir dosa ke?? ingat kau sorang jew nak hidup??

Friday, February 12, 2010

..:: semua suka hari jumaat..kenapa?? ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 6:00 AM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post

wah!!!hari ni dah hari jumaat kan??dapat pula minggu ni bakal ada sambutan Tahun Baru Cina..syorganya!!apa yang u all fikir pasal hari jumaat ni..rasanya ramai kalangan kita yang suka bila tibanya hari jumaat ni kan??kenapa??

antara sebab ramai yang jatuh cinta dengan hari jumaat ni ialah::

Thursday, February 11, 2010

..:: bahana terlalu ikutkan fesyen ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 3:45 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post

ya Allah...u all tengok la ni...apalah dah jadi manusia zaman sekarang ni...telinga da boleh letak cawan..kot u all rasa nanti tak ada tempat nak gantung kuali cari mamat ni k..hehehe~muka da macam babun terlepas jew..rasanya kalau lah muka tu suci tanpa tatoo hensem la kot..

ha...yang bawah ni lagi parah!!!

salam Takziah buat blogger Hamiza

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 12:53 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


mesti dah ramai yang dengar cerita yang seorang rakan blogger dan juga seorang nuffnanger kita HAMIZA telah kembali ke rahmatullah pada 7 Febuari yang lepas...bagi mengetahui lebih lanjut kematian allahyarhamah sila CLICK SINI..

saya tidaklah rapat dengan arwah..tapi sering juga ke blog arwah..banyak informasi yang telah dikongsikan..selain dari tujan click2 Nuffnang...saya berasa kesal dengan 1 benda..yang menjadi kenangan dalam hidup saya sebagai seorang blogger..





Wednesday, February 10, 2010

inginkan kulit yang halus, putih dan gebu...??di sini saya berikan tipsnya..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 4:25 PM 4 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post




semua wanita menginginkan kesempurnaan pada wajah...bahkan kini kaum adam juga inginkan kulit yang bersih..jadi dikesempatan ini I nak berkongsi sedikit sebanyak penyengetahuan yang I dengan u all...


ramai yang menggunakan pelbagai produk kecantikan demi mendapatkan kulit yang cantik..tetapi berapa ramai yang berjaya dengan percubaan itu??I ni pun dah cuba bermacam-macam produk..tapi hanya tia amelia sahaja yang sesuai..*hehehe~~sempat lagi I promote kan??



takde lah cantik mane pon kulit I ni..disebabkan dah jumpe produk yang sesuai..huhuhu~~tia amelia!!


Tuesday, February 9, 2010

anda mahukan rambut yang curl??beralun??tetapi tidak mempunyai bajet??

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 6:43 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post





sekarang ni ramai yang suka berfesyen dengan rambut... walaupun I ni bertudung, rambut tetap kena jaga taw..u all terasa tak nak curl kan rambut, ala-ala artis glamor ke award lalu red carpet..wah!!!syorga nya melihat rambut mereka cantik beralun kan??


rozita che wan antara artis yang sering menggayakan rambut curl ini..pastinya beliau tetap meletup!!!*tengok pada rambut sahaja..sila abaikan yang lain okey~

Saturday, February 6, 2010

kenapa kau tak puas hati sangat dengan aku ni??nak main butuh ngan rogol pulak??gila!!!

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 11:46 AM 29 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post





ni la antara masalah-masalah yang terjadi kepada blogger
glamor macam I ni
ad jew la pengacau yang sering tak puas hati kat kita kan??u all pernah tak kena serang...kena maki ke..??kena komen tak tentu hala???

ni ha...dalam minggu ni jew I kena dua kali kat shoutmix taw...tinggalkan pesan yang bukan-bukan...shoutmix tu untuk u all yang baik hati jew...muahaha~~~

sila tengok apa yang ada dalam gambar kat bawah ni k...






Friday, February 5, 2010

kenapa Mr Superman perlu bagi kamera digital ini kepada saya??

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 11:59 PM 21 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


saya nak menang contest ini!!!




ibu-ibu...bapak-bapak...semua yang ada anak yang ada blog silalah suruh join ini contest!!*version wali band k!!

come on, come on baby!!!!ahaa~~ahaa~~

Thursday, February 4, 2010

kenapa lah nasib saya malang macam ni???

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:20 PM 10 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post



ni bukan alasan untuk I tak update blog k...last I update hari tu waktu nak ke genting...huhuhu~~ingatkan kat genting bleh la online..rupenye dapat bilik corok tak ada line celcom..bilik lain semua penuh..huhuhu~~jadi berukband I tak boleh berfungsi...



lepas jew balik rehat sehari...sebab memang tak larat sungguh...tapi I tetap blogwalking nak balas semua jasa kalian..huhuhu~~*terharu tak??kalau tak ada perasaan memang macam tu..hahaha~~

first symptom yang I dapat lepas balik dari genting adalah...muka I jadi merah kat pipi..macam pakai blusher...huhuhu~~*adakah kulit I ni biasa tempat sejuk jew??da balik tempat panas ada effect lak..hehehe~~menyampah???silalah muntah!!!!

dan2 jew nak ambil gambar terus cari tudung...muka I suci tanpa apa-apa tempelan k..pipi yang gebusz tu dah jadi macam pakai blusher kan??huhuhu~~kalau tak bagi u all ia kan saja..jaga la hati orang tengah sakit ni..huhuhu~~

Monday, February 1, 2010

keindahan kata yang di cari oleh pemberi trafic....muahaha~~~

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 7:55 AM 8 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post



u all ingat tak kat posting I yang tajuk dia anda mencari aksi terlampau gadis melayu.3gp??haa..saya ada...jom layan!!ke anda tak pernah nak baca entry di blog saya ni??hahaha~~




bagi sesiapa yang belum sempat nak baca lagi.....CLICK SINI...saya tak sangka...hakikatnya menjangkakan hahahha~~~tengok la keputusan trafic..nasib baik la tak kena saman yang search ni wei!!!



CLICK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN!!!





ini untuk 30 januari 2010

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas