jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Tuesday, March 30, 2010

..:: Din Beramboi sedang kritikal, memerlukan darah jenis O ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:00 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


amat terkejut apabila nana dapat tahu berita ni dari seorang sahabat di Facebook... so, apa lagi nana pun pergi la mencari bahan-bahan mengenai berita ni... sangat-sangat terkejut dengan berita Din Beramboi di tahan di wad ICU.. rasanya baru dengar dia buat lawak di radio yang mengendali pagi di era bersama Pak Nil (Aznil Haji Nawawi), teringat telatah beliau sewaktu menjadi pengkritik di Raja Lawaka musim keempat baru-baru ini.. apa punca semua ni??

..:: saya menang untuk hit counter lagi ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 3:30 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


sila baca dengan sabar ye?? saya tahu anda semua iri hati kan?? ngexz terutamanya!!!heheheh~~~bulan ni jew banyak dah yang saya dapat....statement riak sungguh ni,, tak maw jelous k...usaha tangga kejayaan..chewah!!! dari mana nana menang?? macam mana nana menang?? hadiah apa yang nana menang??

Monday, March 29, 2010

..:: nana jual jersey murah sempena world cup 2010::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 7:00 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post

abang-abang hensem, ni adik yang tak berapa lawa (memang tak lawa pun..hahaha~~) nak tanya sesiapa yang nak beli jersey sempena 'World Cup 2010'...??? jom la support perniagaan saya yang baru nak bertapak ni...hehehe....mari-mari, jangan malu jangan segan k...saya jual murah-murah jew..tak boleh mahal-mahal, riba' nanti...
paling mudah ke blog shop nana...


ni adalah senarai negara-negara yang join World Cup 2010..boleh pilih k..semua ada... kalau nak jersey Club pun ada, macam Manchester United, Chelsea dan apa-apa pun k..

ni contoh design bagi negara brazil...bagi tiap-tiap negara ada 2 jenis k.. home (bermain di tempat sendiri) atau away (tempat lawan)...peminat bola semua tahu la kan??

sini saya senaraikan harga baju mengikut jenis kain dan harga:: >>>

Friday, March 26, 2010

..:: street fashion @ fesyen jalanan ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 12:18 AM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


<<<<--- click gambar ni ye??


hahaha.... ada ke name fesyen jalanan??nak melayukan memang payah la.. huhuhu... layan jew la, saya memang suka la tengok fesyen-fesyen yang ada sekarang...terutama untuk kaum wanita... eh, dah nama saya perempuan, mesti la pilih yang macam tu...hehehe.. tak gitu??





Sunday, March 21, 2010

..:: Yanie Mentor meninggal dunia ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:28 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


al-fatihah.. hari ni saya agak sibuk dengan aktiviti sendiri..balik-balik tadi on lappy, cek email, blog, facebook, dan gosip-gosip artis, so terbaca la pasal kematian Yanie Mentor.. arwah meninggal sebab ketumbuhan di paru-paru..dan arwah dah terlantar sakit 4 bulan sebelum menghembuskan nafas terakhir pada hari ini pagi 21hb Mac 2010 ..

siapa tak kenal yanie mentor??

Saturday, March 20, 2010

..:: lelaki gersang masuk blog saya!! ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 3:10 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post

tolongg.......tolong!!!!!!!!!!! ehh!!! apesal lak si nana ni buat gila lak ni?? tak adalah, sebenarnya ada beberapa orang lelaki yang gersang masuk blog ni.. mereka ni nak jadi gigolo saya...wah!! saya ni mak datin celup jew, tak ada pun duit yang nak di punah kan, bagi sesiapa yang rasa nak dipunahkan marilah.. saya bersedia!!! muahaha~~~

"eh nana kau ni pandai-pandai jew cop orang gigolo masuk blog kau" apa tak percaya ke?? tengok gambar atas tu,

Friday, March 19, 2010

..:: Nanajoe's Fan Club ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 8:49 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post

haa.... apa?? ingat artis jew gila glamor? saya tak boleh?? dengan ini saya umumkan NANAJOE'S FAN CLUB dibuka hari ini!! aduhai... bukan lah niat dihati ni nak kejar glamor ataupun nama... tapi saya cuma nak senangkanconnection diantara dunia blog dan dunia peribadi saya..tak salahkan??

Thursday, March 18, 2010

..:: Shamsuddin Che Deraman, 41, menikahi Siti Nur Zubaidah Hussin, 11 ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 9:04 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post



alahai...ape nak jadikan dengan manusia zaman sekarang?? dunia nak terbalik ke??selepas bayi dijadikan bahan buangan sesuka hati..kini kanak-kanak pula yang dinikahi sesuka hati...wei!!! ko ingat perempuan ni bahan main-main kau ke???

mari tengok wajah si suami kepada kanak-kanak malang ini..

Saturday, March 13, 2010

..:: tag dari ngexz kali ke 2 k!! ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 4:35 AM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post
asyik-asyik buat tag jew kan nana ni??hahahha.... dah nama si ngexz rajin sangat mengetag saya ni...so, layan jew la... nanti tak jawab kecik lak hati my nenek ni.. hehehe~~ kan Ngexz kan??

http://emo.huhiho.com

1. Apakah jenama "Deodorant" yang korang pakai sekarang.
--->> saya suka pada deodorant yang stick..tak suka roll-on sebab kulit tak sesuai..pakai brand Nivea stick yang ada pearl apa entah...hehe.. kalo tak pakai Lady Speed Stick.. 2 sahaja pilihan kegemaranku!!

..:: Gali-Gali Contest by Cikmin ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 3:29 AM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


saya macam berminat pula nak join contest yang dianjurkan oleh Cikmin untuk blog kasehabadi nya...walaupun macam dahlambat & ramai yang dah join...saya tetap nak join...jom layan!!!!



Kasehabadi.blogspot.com kini menganjurkan contest yang diberi nama Gali-Gali Contest.

Wednesday, March 10, 2010

..:: mak datin mencari anak ikan ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 3:09 PM 1 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post

pergh!!! tajuk..muahahah~~ ada sesiapa sudi nak jadi anak ikan saya?? sila tinggalkan nombor telefon wahai anak ikan.. senang mak datin nak call nanti.. astaghfirullahhalazim~~~ simpang malaikat 44... apa ke pelik sangat la tajuk saya kali ni kan??

Saturday, March 6, 2010

..:: cikmin bagi saya topup RM20 ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 3:15 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


ehhhh~~ jangan ingat cikmin bagi free jew k...adalah syaratnya...tadi cikmin jemput saya ke blog dia..join benda ni...tengok nombor jackpot tu..baru 45200 tapi cikmin nak 45678...so, saya pun cubalah nasib..dah dari duduk mengadap lappy ni tanpa buat apa-apa...saya pun cuba lah...alhamdulillah saya dapat...

dan inilah hasilnya...


Friday, March 5, 2010

..:: bila lelaki gila game ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 1:41 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post





alahai kalau lelaki memang dah sinonim dengan games semua ni kan?? kalau lak dapat pegang game macam lam gambar ni kan??memang tak lepas da 'game' ni...muahaha~~uish.... suka semua kan?? dapat baca dan tengok part yang macam ni...ok cukup!!! gambar sekadar hiasan...balik pada topik asal..


Wednesday, March 3, 2010

..:: kebaikan susu ibu ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 3:19 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


cerita pasal susu ibu ni memang bagus ye...upss...cukuplah susu ibu untuk si anak k..bukan untuk si bapa...hehhehe~~ada ke para bapa yang berminat nak jugak...alahai...hentikanlah.... bagilah anak nak merasa kebaikan susu ibu ini ok??


Tuesday, March 2, 2010

beli produk tia amelia dengan harga murah..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:49 AM 11 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


ada sesiapa yang mempunyai masalah kulit??inginkan kulit putih gebu seperti saya ???saya ada penyelesaiannya...

antara masalah yang saya hadapi dulu::

kulit muka amat sensitif pada cahaya matahari (cepat sunburn)
kulit sering ditumbuhi jerawat
kulit muka kusam
parut jerawat sukar hilang
terasa kekurangan
ini wajah saya sebelum menggunakan produk tia amelia...kusam, gelap dan tidak bermaya..saya banyak melakukan aktiviti luar..jadi kulit mudah sunburn..

selepas menggunakan tia amelia::
Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas