jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Wednesday, April 21, 2010

..:: BE MY 19,099th VISITOR ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 9:56 AM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post

wah lama dah blog ni bersawangkan? heehehe~~lalalala~~~nanti nana cerita kenapa k...bagi yang dah tahu terima kasih ye...hehehe~~ok berbalik pada tajuk asal ni, nana merayap ke blog ngexz dan terjumpa entry dia...nana nak join juga!!!

ni bukan contest la, tapi hit counter..memang syok la nak masuk blog Dr.Faryn ni...dia seorang doktor ok...hehehe~~ok apa yang ditawarkan bagi hit counter kali ni?haaa~~~yang bestnya HANDBAG SEMBONIA cikmin dah menang wa cakap sama lu!!!hehehe~~kalau dah nama perempuan mest teruja kan?hurm....u all jom la join ramai-ramai..bukan susah pun...

kalau nak dapatkan hadiah menarik ni..., jom la CLICK SINI...hit sampai lebam sampai dapat 19099 k....semoga berjaya semua....

Friday, April 9, 2010

..:: Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:01 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post
*Post ni khas untuk MR.SUPERMAN a.k.a AIE..so, bahasa memang macam longkang!! sebab dia tak akan sentap!! (kalau sentap gak, memang aku sunat kau lapan belas kali k!!)

*aku saje letak pic ni..kau tahu nape kan??hahaha~~

Syarat2 Peryertaan:

1. Anda perlu buat entri ”Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com
*settle~~tajuk dah sama k!!dah copy paste...
2. Di alu2 kan menjadi follower kesayangan saya
*settle~~ lama dah jadi follower, sejak dari  blogspot, sebelum follower ko cecah ratus-ratus lagi..hahaha~~
3. Sila sertakan banner duit di atas dan backlink pada entri ini.
*settle~~ ek kat tepi tu ok!!
4. JAdilah pembaca setia saya. ahaha.
*uiks, rasenye tiap post kau mesti ada jew komen aku kan??

Hadiah yang Ditawarkan:

1. Pemenang pertama = Rm150 bank in terus ke akaun anda
2. Pemenang kedua = Rm 50 bank in terus ke akaun anda
3. Saguhati Rm10 akan diberikan kepada 5 orang yang bertuah supaya peluang anda untuk menang semakin cerah.
*minggu lepas dapat bodyshop, minggu ni dapat duit rm50, nanti bagi aku lagi ye??hahaha~~

mula-mula haruslah cerita pasal tuan punya blog kan??




..:: kelas percuma untuk menjana pendapatan mencecah 5 angka sebulan dari blog ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 5:18 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


nana dapat info untuk program ni dari Ridzuan Richie di facebook.. ala, takkan u all tak kenal?dia ni blogger popular taw... dari ridzuanrichie.com.. macam mana nana kenal dia? alahai, dia ni junior time nana sekolah dulu..kat sekolah tak pernah rapat pun..kat facebook baru-baru ni jew adalah share-share pasal blog sikit-sikit..dia seorang blogger tegar dan sepenuh masa..pendapatan hanya hasil dari internet..u all mesti nak jana trafik yang tinggi kan tanpa berpeluh blogwalking, sampai tak ada masa nak makan, uruskan anak dan apa sahaja...so, sekarang inilah masanya untuk anda pelajari berblogging dengan cara yang betul..nak tahu bagaimana? jom-jom nana bagi tahu k...

..:: nana dapat RM50 dari Mr.Superman a.k.a Aie ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 2:04 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post

nana oh nana~~~ mesti ramai yang jelouskan?? tak perlu jelous tentang kecantikan, sebab nana memang tak cantik... tetapi sila jelous dengan nana, sebab nana dapat RM50 dari Mr Superman a.k.a Aie....huhuhu~ dia nak visitor yang ke 11111..nana memang minat dengan nombor 11, so, nombor 11111 ni adakaitan juga la kan?so, nana usaha juga nak dapatkan..hehehe~~

Wednesday, April 7, 2010

..:: slot akasia TV3- AdaMaya memang best!! ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 8:38 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post

wah!! cerita ni baru jew mula semalam iaitu 6 hb April 2010.. AdaMaya - Cinta antara Kau, Aku dan Dia.alamak!!!cinta tiga segi ni...hehehhe~~sebenarnya nana baru jew layan cerita ni tadi, tu pun nak hujung-hujung...tapi nampak jalan cerita dia memang best!! rugi woo siapa tak layan!!

Tuesday, April 6, 2010

..:: saya anti RAFIQIN DARWISY yang mengutuk kematian DIN BERAMBOI ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 1:05 AM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post

ni gambar si Rafiqin Darwisy..nama indah tapi mulut macam lahanat! perangai nauzubillah..

salam..kali ni nana nak kongsikan pasal seorang budak tak sunat RAFIQIN DARWISY.. dia ni baru jew 14 tahun, tapi dah berani cari pasal di facebook.. dia tak tahu ke ramai yang kena saman pasal tak jaga pertuturan di facebook? yang paling nana geramkan, dia mengutuk orang yang dah meninggal dunia...astargfirullahhalazim~~ hanya Allah sahaja yang dapat menjatuhkan hukum pada dia.. ni nana tunjuk beberapa gambar sebagai bukti...

Monday, April 5, 2010

..:: hadiah dari Mr. Supeman ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 8:34 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post
ya Allah lambatnya kau nak posting nana..hahaha~~dasar pemalas memang begini..huhuhu~~ sekarang ni memang nana jarang blog walking..agak sibuk dengan rutin harian.. keadaan kesihatan pun tidak mengizinkan.. adeh!! ni gara-gara menjerit kat Stadium Tunku Abdul Rahman  (STAR) Paroi, Negeri Sembilan.. sewaktu menyaksikan pelawanan Negeri Sembilan melawan Selangor separuh akhir piala FA ( Negeri Sembilan menang wei!!!!muahahah~~) *melalut macam nenek kebayan yang cantik lak nana ni...auww~~ terlebih sudah!!

oklah.. sekarang balik pada tajuk asal ok!! kan hari tu nana menang untuk hit page counter bukan counter strike macam game yang kamu suka main tu k!! so, biasa la.. nana kan selalu bertuah!! alamak!! riak kau nana...hehehe.. jangan ambil hati ye?? apa yang nana nak tunjukkan sebenarnya adalah..cara si Mr. Superman ni bungkus hadiah..hahaha~~ u all terkejut tak tengok gambar kat bawah ni? kononnya si lelaki gagah perkasa ni, cara dia bungkus hadiah..alamak!!! terharu nana.. (aie!! aku nak gelak guling-guling ni..) cara membalut hadiah yang sangat memernjatkan bagi lelaki.. dia punya pembalut pun..auwww~ i loiikkkkkee~~

Friday, April 2, 2010

..:: Din Beramboi meninggal dunia ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 3:58 AM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post





dengan rasa dukacita nana maklumkan pada semua, bahawa kita telah kehilangan pelawak dan penghibur yang sangat-sangat berbakat ini..agak terkejut nana mendapat berita dari Ngexz...Ngexz dapat berita dari Facebook Afdlin  Shauki iaitu teman rapat allahyarham Din Beramboi atau nama sebenarnya Mior Ahmad Fuad Mior Badri, 44. Kematian allahyarham kira-kira jam 12.35 pagi tadi..



Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas