jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Friday, February 15, 2013

Hangat - hangat tahi ayam

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:52 AM
assalamualaikum..

apa yang hangat? apa yang hangit? itulah apa yang terjadi pada aku dan blog ni.. konon hari tu nak update selalu.. nampaknya. setahun sekali pun payah.. hahahaha....


sabar je la kan? kerja dan ke'busy'an mengalahkan Perdana Menteri yang fikir tentang PRU mana parti yang menang... kahkahkah... uppsss... sorry saya tak layan politik... undi biarlah rahsia.... 

malas nak janji apa-apa dah... kalau rajin maka blog ni ber'update' lah... kalau tak update maknanya aku malas.... plus aku tau bukan ramai pun yang membaca blog ni.. hahahah... 

wasalam....

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas