jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Monday, October 13, 2014

Bakery Merah Jambu

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 5:11 PM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post


Assalamualaikum....

Alhamdulillah.. bersyukur aku ke hadrat Ilahi.. Minat memasak yang dulunya suka-suka, dah menjadi cabang bisnes dan duit sampingan aku sekarang ni..

Mula nak bertapak memang perit, semua serba kekurangan, now! boleh hembus nafas lega.. syukur alhamdulillah... 

jom lah, alang-alang tu view blog bakery yang tak seberapa ni.. BAKERY MERAH JAMBU


Friday, February 15, 2013

Hangat - hangat tahi ayam

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:52 AM 0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe Links to this post
assalamualaikum..

apa yang hangat? apa yang hangit? itulah apa yang terjadi pada aku dan blog ni.. konon hari tu nak update selalu.. nampaknya. setahun sekali pun payah.. hahahaha....


sabar je la kan? kerja dan ke'busy'an mengalahkan Perdana Menteri yang fikir tentang PRU mana parti yang menang... kahkahkah... uppsss... sorry saya tak layan politik... undi biarlah rahsia.... 

malas nak janji apa-apa dah... kalau rajin maka blog ni ber'update' lah... kalau tak update maknanya aku malas.... plus aku tau bukan ramai pun yang membaca blog ni.. hahahah... 

wasalam....
Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas