jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Monday, June 18, 2012

Apam Polka Dot Comel + Murah + Sedap

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:58 PM
Assalamualaikum....


seee... terserlahkan kecomelan apam angry bird ni..?? actually, banyak lagi corak apam yang ada... boleh terjah ke blog Apam Polkadot Nanajoe.

memang ramai sekarang yang buat bisnes apam polka dot ni.. tapi rasa semua berbeza-beza.. ada yang order dari aku, bagi feedback: "rasa apam ni macam muffin kenny roggers"... wah nampak gaya kenny rogers tutup la jualan muffin & ganti dengan jual apam polkadot aku ni.. *seee....angkat2 kening.. :P

jangan nak berangan sangatlah Cik Nana oi... hahaha... by the way, sesiapa yang nak order apam polka dot area Kuala Lumpur, silakan dengan tangan yang terbuka... lokasi saya: di Taman Cempaka Senawang (boleh pick up di Giant @ Mc Donald Senawang) atau di sekitar seremban dan senawang.... menyesal nanti sesiapa yang tak order... hihihihi...

jom review beberapa lagi sample packaging + corak Apam Polkadot yang Comel + Sedap + Murah... gerenti puas hati... :)


white + black + red theme... :)


red ladybugss in the house... :)

5pcs x 100pax... sesuai untuk door gift majlis perkahwinan atau pertunangan... yup, saya mengambil tempahan untuk lebih dari seribu pcs.. (in bulk)

pink + black theme...


warna boleh mengikut tema anda sendiri.. request ikut suka anda k.. :) jangan malu dan segan..  dah tak susah nak cari tempat untuk order apam polka dot ni... feel fre to sms me: 019-3701087 (nana)

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas