jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Tuesday, February 9, 2010

anda mahukan rambut yang curl??beralun??tetapi tidak mempunyai bajet??

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 6:43 PM





sekarang ni ramai yang suka berfesyen dengan rambut... walaupun I ni bertudung, rambut tetap kena jaga taw..u all terasa tak nak curl kan rambut, ala-ala artis glamor ke award lalu red carpet..wah!!!syorga nya melihat rambut mereka cantik beralun kan??


rozita che wan antara artis yang sering menggayakan rambut curl ini..pastinya beliau tetap meletup!!!*tengok pada rambut sahaja..sila abaikan yang lain okey~



hot mama nora danish pun tidak ketinggalan menggayakan rambut curl ini~



ye la artis bolehlah nak buat, I ni tak ada duit banyak..dapat pulak kehidupan as a student kan??ramai yang akan bermonolog sendirian...jangan la cepat putus asa...siapa cakap orang tak ada duit tak berpeluang nak cantik??

nak ke salun yang makan belanja ratusan ringgit..??nak beli penggulung rambut dan nak buat kat rumah sendiri??kalau beli kat pasar malam atau mydin dalam RM3-4...tapi kalau beli kat sinma mungkin lebih RM10...membazir tu u all..

u all ada kertas terpakai??tipu la kalau u all tak ada kan??bekas contengan semasa bosan di kelas??bekas contengan anak-anak di rumah??tak pun paper bag hasil dari sifat keborosan anda??muahaha~~~mesti ada kan??

jangan marah-marah..nanti cepat tua..cakap nak cantik kan???luangkan masa anda dengan tutorial ini...mesti anda kagum..

CLICK SINI
saya cuba nak upload video tutorial ni..tapi almaklumlah internet macam siput!!huhuhu~~tengok taw!!


ha!!! see~~cantikkan...orang dia cantik n rambut pun cantik..I dah pernah buat taw..memang jadi..hehhe~~kalau dah u all tak ada uit macam ni, nak cantik gak, wat la macam ni..tapi kena ada kerajinan dan sedikit masa...kalau dah pemalas tu tak dapat la I nak tolong k..muahaha~~kalau da malas apa pun tak dapat buat...

uppsss ada ke lelaki yang berminat??haa~~kot rambut panjang tu nak cantik macam awek pink, buat la k...I tak halang..muahaha~~


0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas