jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Monday, December 28, 2009

hari bosan penuh dengan tontonan movie secara marathon..huhuhu....

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 9:18 PM






hari kebosanan duduk di rumah tak terkira....so, apa yang saya buat hanya menonton movie...syok jugak samapi kejong-kejong urat punggong melepak depan lappy ni..huhuhu...



ada 3 movie yang saya layan hari ni...banyakkan??hehehe~~itu la, bosan yang tahap melampau sampai sanggup layan 3 movie secara marathon..sambil layan movie sambil download lagi movie yang belom sempat layan...padahal da banyak movie yang siap download tapi tak sempat-sempat lagi nak layan...



saya ni jenis yang kalau nak layan movie kena la ada mood yang terlebih..kalau tak wat naya on movie tapi saya tidur..at last dah bosan nak tengok ulang-ulang...



1st movie hari ni:: " A MILLIONARE FIRST LOVE"





cerita tangkap lentok..layan habis...sampai ada habuk masuk mata..(tak nak mengaku menangis..hehehe....)sweet sangat cerita ni...dari 5 bintang, saya bagi 5 bintang..tak ngantuk langsung....layan sangat-sangat...




2nd movie:: " CLOUDY AND THE MEATBALL"





cerita budak-budak...tapi layan gak la...menarik hati..sampai terbayang-bayang pula kalau ada kat malaysia yang boleh buat macam tu...ada burger jatuh dari langit..macam-macam makanan sedap..huhuhu~~tengok katun pun fikir nak betul-betul..tak logik langsung...tapi kalau betul-betul..alamatnya memang bertambah gemuk la Cik Nana oii!!!!



3rd movie:: "PHOBIA 2"




hari tu jalan-jalan kat IOI MALL ada hati nak tengok cerita ni..sebab tengok trailer dia macam best jew dekat depan GSC tu...tapi masa tu memang tak sempat..nak balik dah...baru je dapat download movie ni..tapi nk dijadikan cerita, tengah layan seram terlebih lak..so, sambung esok je la lagi..kalau malam lagi la tak sanggup nak menengok...seram sangat...tapi cerita ni memang best sangat. thrill gila!!!




petang tadi saya pergi hospital tengok bapa mertua kakak yang sakit...so, memang tak sempat la nak layan PHOBIA 2 sampai habis (alasan!!!!alasan!!!hehehe~~)

6 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

a.l.e.f.a.h on December 29, 2009 at 1:05 AM said...

babe!
jeles seyh!
brOadband aku mcm haram!
malas nak donlOad2!
hahahaha

zuwairiaiman on December 29, 2009 at 12:27 PM said...

pinky gurl. i like your blog, i like your posting.. and i like your updating.. hehehe.. zu ucapkn slmt taun baru.. jgn stop bloging k keep it up..i support you

NaNaJoe on December 29, 2009 at 12:53 PM said...

❤ zuwairiaiman ❤
hye zu...
thanx sudi view my page...
n thanx 4 da great comments...
n da support too~~

NaNaJoe on December 29, 2009 at 2:40 PM said...

❤ a.l.e.f.a.h ❤

alolo!!!!
ciannye kat alep...
xpe2 ko rajin g cinema xpe la...
hehehe~~

cik EPAL on December 29, 2009 at 3:45 PM said...

banyaknya movieee :)

NaNaJoe on December 29, 2009 at 5:00 PM said...

❤ cik EPAL ❤

banyak sangat2..
nak share tak cik epl..hehehe~~

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas