jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Thursday, December 31, 2009

selamat tahun baru 2010 & gerhana bulan

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 4:56 PM



malam ni mesti ramai yang g sambut tahun baru 2010 kan???ada yang g tengok konsert, bunga api, tapi jangan buat gejala tak senonoh ok???semua pun da besar panjang kan...pandai jew jaga diri...

tapi I mungkin tak g mana-mana pun...sambut n tengok kat rumah jew....dapat tengok artis dekaat-dekat..n I tak suka sangat (padahal memang tak suka pun..) sesak-sesak ni...rimas!!!



yang lagi best tahun baru kali ini...lepas detik 12 malam, kita menunggu pula untuk melihat gerhana bulan...

fakta-fakta gerhana bulan awal tahun 2010:::

---> gerhana bulan separa.
--->kemuncak pada 3:24 pagi.
---> 8% daripada Bulan sahaja akan berada di dalam bayang-bayang umbra.
--->ketika fenomena di panggil "Blue Moon" yang berlaku amat jarang, iaitu setiap lebih kurang 2.5 tahun.
--->Untuk ia berlaku pada awal tahun baru masehi lagi jarang, iaitu setiap 19 tahun.

2 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Anonymous said...

Good brief and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.

tambi said...

wah..
siap ley wat esemen lg tu ngn entry ni..
bagos2..

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas