jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Thursday, December 31, 2009

mari makan "Satay Kajang Haji Samuri"

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:53 AM





kalau cakap "Satay Kajang Haji Samuri" memang dah tak asing lagi kan?semua orang tau, sebab banyak branch dia..malam tadi kakak I teringin nak makan satay ni..selalu nya kami tapau @ bungkus jew...




sebab Satay Kajang Haji Samuri cawangan Senawang, Negeri Sembilan ni dekat sangat dengan rumah..
sesiapa yang tak tahu kat mana kedai dia kat senawang, terletak kat Dataran Senawang dekat dengan Giant dan Mc Donald tu la..


cara order lagi senang..kami call jew, dalam 20 minit pergi jew amek...kalau tunggu kat sana, alamatnya kena beratur panjang la nak order, tu belum masuk masa untuk menunggu order siap lagi tu..
senang jew kan?




u all ingat Pizza ngan McD jew ada delivery...tapi ni tak da la dia hantar kat umah..kena g ambil sendiri la ok...tapi memudah kerja dan menjimatkan masa...lepas order sempat mandi dulu sebelum g ambil satay tu..kalau I g ambil satay naik motor jew n tak pakai helmet..dekat sangat..hehehe...(ada pak polisi ke bace blog I ni.??jgn marah ye??)naik kereta payah nak parking..


hasil tapau malam tadi...time call cakap nama IDA tapi jadi NIDA pulak..hehehe...jimat kan kalau tapau??kalau makan kat sana tentu-tentu kena minum bagai...


ada sesiapa duk area senawang??nak contact number "Satay Kajang Haji Samuri" cawangan senawang??sila salin dan save dalam handfon k...06-6774144... simpan jangan tak simpan....!!!!


pinky note:: kat senawang ada juga satay tulang taw..nanti I cerita k...


5 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

siezan on December 31, 2009 at 5:02 PM said...

sedapnye..terliur je tgk..

pak long on January 1, 2010 at 12:14 PM said...

salam...
sedapnyer sate kajang...

kajang pak malau kajang berlipat,
kajang saya sate kajang...
hehehehe

NaNaJoe on January 1, 2010 at 4:06 PM said...

❤ siezan ❤

memang sedap ni sis..
kalau datang N9 bg taw la...
sy belanja k..hehehe~~

NaNaJoe on January 1, 2010 at 4:13 PM said...

❤ pak long ❤
memang sedap satay dia!!!

hehehe~~~
lagi sedap la pantun 2 kerat pak long tu...

Papa-NtiQ on June 11, 2012 at 2:48 PM said...

Saya baru jer upload pics masa makan kat satay hj samuri di shah alam baru2 nih. Not bad. Kuah dan sambal lain dari yang lain.
Senang2 jenguk blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan...makan :) Kebanyakan review restoren2 menarik di area Johor maklum la orang JB kan tapi tempat2 lain pun ada.
Jangan lupa follow yer blog saya TQ bebanyak.

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas