jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Friday, April 9, 2010

..:: Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:01 PM
*Post ni khas untuk MR.SUPERMAN a.k.a AIE..so, bahasa memang macam longkang!! sebab dia tak akan sentap!! (kalau sentap gak, memang aku sunat kau lapan belas kali k!!)

*aku saje letak pic ni..kau tahu nape kan??hahaha~~

Syarat2 Peryertaan:

1. Anda perlu buat entri ”Apa Yang Anda Tahu tentang Darkbatman dot com
*settle~~tajuk dah sama k!!dah copy paste...
2. Di alu2 kan menjadi follower kesayangan saya
*settle~~ lama dah jadi follower, sejak dari  blogspot, sebelum follower ko cecah ratus-ratus lagi..hahaha~~
3. Sila sertakan banner duit di atas dan backlink pada entri ini.
*settle~~ ek kat tepi tu ok!!
4. JAdilah pembaca setia saya. ahaha.
*uiks, rasenye tiap post kau mesti ada jew komen aku kan??

Hadiah yang Ditawarkan:

1. Pemenang pertama = Rm150 bank in terus ke akaun anda
2. Pemenang kedua = Rm 50 bank in terus ke akaun anda
3. Saguhati Rm10 akan diberikan kepada 5 orang yang bertuah supaya peluang anda untuk menang semakin cerah.
*minggu lepas dapat bodyshop, minggu ni dapat duit rm50, nanti bagi aku lagi ye??hahaha~~

mula-mula haruslah cerita pasal tuan punya blog kan??





1-nama penuh zainal zuhry, seorang blogger yang gelabah tegar..kononnyapart time fitness trainer.nak cerita ke pasal masa silam kau??kang aku erita ramai lak tahu...muahhaa~~takpe2 aku keep it as a secret k!!walaupun mulut aku ni longkang, tapi ada hati perut lagi k!!!

2-aku kenal kau ni aie dari mula-mula blogspot kau lagi, waktu tu memang kita geng click nuffnang tegar, sampai aku dapat award royal clicker (ada lagi aku simpan kat tepi sebelah kiri ni)..lepas tu join geng click innity pulak..sampai kena tuttt!!!!muahaha~~kau jew la paham kan??




tengok la bahasa ketika ym..sangat-sangatlah indah kan?hahaha~~

3-kaki YM, facebook & blogging sama-sama..mulut masing-masing memang macam longkang..hahaha...tapi aku ngan kau memang tak ada nak simpan apa-apa kan?kalau kau nak sentap pun aku tak kesah, tapi memang tak pernah sentap pun kan...

4-wei!!!aku pelik ramai perempuan dan blogger lain cakap kau ni single, ye ke?kenapa aku yang rapat ngan kau tak tahu pun?hehehe~~ tak apa, aku tak cakap apa-apa, saham kau nak naik ni!! lalalala~~

5- aku tahu kau ni ada kereta skyline..tapi bila nak bawak aku ronda-ronda...hahaha~~teringin aku nak naik...kau tak kesian kat aku ke??hahaha~~bongok!!


6-kau ni suka sangat pakai baju batman..kalau tak batman, kau pakai superman..apa kau ingat kau hebat ke??macam superhero??hahahaha~~


ok sekarang aku cerita pasal darkbatman dot com ni pulak k!!

1- ni domain pertama dan terakhir kot bagi kau kan??dulu masa blogspot siap tukar url, atas masalah tertentu..hehehe~~skali lagi hati aku murni nak sorokkan semua tu..

2- domain ni dah 3 kali tukar layout sejak dilancarkan..sememangnya kau dari dulu nak guna warna merah dan hitam, tapi tak kesampaian sebab tak menepati apa yang kau nak kan?tak apa, biru ni pun lawa da.(bodek kau wei!!!hahaha~~)

ni ha...sikit-sikit bagi tahu..hahaha...ni la gunanya kawan kan aie??

3- banyak cerita pasal kesihatan la... cara nak kuruskan badan yang penting untuk aku tu, ye, aku tahu..ingat kau hutang aku 1 benda k!!g cari dalam almari tu)...cara pemakanan yang sihat, cara senaman...
*ni dia pic dari entry Tips kuruskan berat badan part 1

4- banyak juga tips dan tutorial tentang berblogging walaupun kau tak hebat mana pun ...hahaha~~tapi memang betul, tips kau tu memang banyak berguna untuk aku...serious aku cakap ni, kau pun dapat tengok blog aku dulu sampai sekarang ni kan?memang banyak la bezanya..thanx wei!!! (kau terharu  tak ni?hehehe)
5- paling latest (dah paling latest pulak..nana memang ayat lintang pukang) kau sekarang ada juga cerita pasal artis, mana berita yang utama..tu semua sebab kau jelous kat aku kan?hahaha~~
6- kau sekarang kat domain ni, tengah cuba mainkan keywords hebat..supaya dapat naikkan trafik, disamping dapat naikkan page rank domain kau kan?? bagus-bagus..usaha tu penting!! aku support kau, mana yang aku boleh tolong, aku tolong k!!

*ni pula antara entry Kematian Allayarham Din Beramboi yang menjana keyword tertinggi dari google..(aku ada tolong jugak kan???hahaha~~)

7- kau juga tak pasang innity kat domain ni, dan tak akan pasang innity kat domain kau ni...aku support kau wei!!biar dapat yang kau nak tu...biar kau stick dengan nuffnang jew k (walaupun kau pernah curang dulu)..hahhaha~~
*mungkin sebab dari Project Alpha yang kau join kan??hehehe~~aku support jew kau k!!

8-paling penting dalam domain kau ni, dah buat 2 give away...dan dua-dua tu pemenangnya adalah aku..mesti ramai yang jealouskan???hahaha~~apa aku pedulik!!kali ni kau baik-baik k!!pilih aku lagi.sememangnya aku memang terbaik!!hahaha~~
* ni ha...bodyshop give away dan RM50 free tu...dua-dua jadi milik aku!!hehehe~~

*oklah aku cakap banyak-banyak kang ramai yang jealous, bukan apa, dah ada yang nak banned aku sebab aku je yang menang kat page kau ni...hahaha~~tapi keputusan biar adil k!!! 

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas