jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Wednesday, April 21, 2010

..:: BE MY 19,099th VISITOR ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 9:56 AM

wah lama dah blog ni bersawangkan? heehehe~~lalalala~~~nanti nana cerita kenapa k...bagi yang dah tahu terima kasih ye...hehehe~~ok berbalik pada tajuk asal ni, nana merayap ke blog ngexz dan terjumpa entry dia...nana nak join juga!!!

ni bukan contest la, tapi hit counter..memang syok la nak masuk blog Dr.Faryn ni...dia seorang doktor ok...hehehe~~ok apa yang ditawarkan bagi hit counter kali ni?haaa~~~yang bestnya HANDBAG SEMBONIA cikmin dah menang wa cakap sama lu!!!hehehe~~kalau dah nama perempuan mest teruja kan?hurm....u all jom la join ramai-ramai..bukan susah pun...

kalau nak dapatkan hadiah menarik ni..., jom la CLICK SINI...hit sampai lebam sampai dapat 19099 k....semoga berjaya semua....

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas