jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Friday, April 9, 2010

..:: nana dapat RM50 dari Mr.Superman a.k.a Aie ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 2:04 PM

nana oh nana~~~ mesti ramai yang jelouskan?? tak perlu jelous tentang kecantikan, sebab nana memang tak cantik... tetapi sila jelous dengan nana, sebab nana dapat RM50 dari Mr Superman a.k.a Aie....huhuhu~ dia nak visitor yang ke 11111..nana memang minat dengan nombor 11, so, nombor 11111 ni adakaitan juga la kan?so, nana usaha juga nak dapatkan..hehehe~~




sebenarnya nana tertidur dalam pukul 1 lebih pagi tadi, tapi terjaga pukul 3.30pagi, tengok-tengok nombor dah dekat, ramai juga yang hit malam tadi..tapi nak buat macam mana...nana punya tuah juga kali ni...makin dekat nombor tu, makin berdebar-debar pula rasanya...hehe~~ (nana bengongnya kau ni, macam kau nak peri akad nikah jew, tak pun kena lamar ngan jutawan, nak berdebar-debar macam tu)hahaha~~ tapi bukan nana jew berdebar-debar taw..Ngexz pun sama...(uppss~~im sorry ngexz, tak berniat nak kantoikan kau, hahha~) sila buat tak tahu jew k, anggap nana tak sebut nama NGEXZ...lalalala~~~

aie dah bank in kan pun duit tu, dalam pukul 12.00++ tengah hari ni...cepat kan?? terima kasih banyak ye aie...apa-apa pun u all, ada lagi yang dia nak buat tu, PROJEK RM250....so, selalu lah jenguk blog beliau k..hehehe~~ (aie, aku dah promot ni, kalau ake tak dapat hadiah tu, saguhati pun jadi la ye??muahaha~~)

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas