jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Monday, April 5, 2010

..:: hadiah dari Mr. Supeman ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 8:34 PM
ya Allah lambatnya kau nak posting nana..hahaha~~dasar pemalas memang begini..huhuhu~~ sekarang ni memang nana jarang blog walking..agak sibuk dengan rutin harian.. keadaan kesihatan pun tidak mengizinkan.. adeh!! ni gara-gara menjerit kat Stadium Tunku Abdul Rahman  (STAR) Paroi, Negeri Sembilan.. sewaktu menyaksikan pelawanan Negeri Sembilan melawan Selangor separuh akhir piala FA ( Negeri Sembilan menang wei!!!!muahahah~~) *melalut macam nenek kebayan yang cantik lak nana ni...auww~~ terlebih sudah!!

oklah.. sekarang balik pada tajuk asal ok!! kan hari tu nana menang untuk hit page counter bukan counter strike macam game yang kamu suka main tu k!! so, biasa la.. nana kan selalu bertuah!! alamak!! riak kau nana...hehehe.. jangan ambil hati ye?? apa yang nana nak tunjukkan sebenarnya adalah..cara si Mr. Superman ni bungkus hadiah..hahaha~~ u all terkejut tak tengok gambar kat bawah ni? kononnya si lelaki gagah perkasa ni, cara dia bungkus hadiah..alamak!!! terharu nana.. (aie!! aku nak gelak guling-guling ni..) cara membalut hadiah yang sangat memernjatkan bagi lelaki.. dia punya pembalut pun..auwww~ i loiikkkkkee~~




sila lihat betul-betul, cara balutan dan pembalut yang digunakan...hehehhe~~



so..inilah hadiahnya..sangat wangi ok..sayang jew nak guna..dasar kau kedekut memang macam tu nana...hehehe~~


ni yang last...siap ada harga tak buka...tahu la nak tunjuk harga mahal tu..ye la, barangan dari body shop..memang la mahal..hehehe~~
(mesti ko geram jew ngan aku kan aie??muahaha~~ada aku kesah??)

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas