jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Tuesday, April 6, 2010

..:: saya anti RAFIQIN DARWISY yang mengutuk kematian DIN BERAMBOI ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 1:05 AM

ni gambar si Rafiqin Darwisy..nama indah tapi mulut macam lahanat! perangai nauzubillah..

salam..kali ni nana nak kongsikan pasal seorang budak tak sunat RAFIQIN DARWISY.. dia ni baru jew 14 tahun, tapi dah berani cari pasal di facebook.. dia tak tahu ke ramai yang kena saman pasal tak jaga pertuturan di facebook? yang paling nana geramkan, dia mengutuk orang yang dah meninggal dunia...astargfirullahhalazim~~ hanya Allah sahaja yang dapat menjatuhkan hukum pada dia.. ni nana tunjuk beberapa gambar sebagai bukti...



orang elok bacakan Al-Fatihah..dia pulak nak Al-Fuck arwah..manusia apa ni...??

siap boleh mengaku yang dia malaikat, Tuhan utuskan dia untuk kutuk arwah Din Beramboi...pelik2!!!!

dah ramai yang serang dia, mengaku budak sabah...tak nak mengaku islam..hadui..budak ni memang la..sedangkan dia create page untuk sekolah dia yang kat kuantan..ada ke patut umat Islam tak mengaku islam!!!!

tengok profile dia, join page Al-Quran tapi tak nak mengaku islam..nana un tak tahu la kategori dia ni kat mana...hadui~~pelikkan orang macam ni...

jom ramai-ramai anti dia..join Kami Benci RAFIQIN DARWISY mengutuk kematian DIN BERAMBOI !!

untuk maklumat semua...si budak dah tutup akaun facebook dia petang tadi..dan gambar dia dah diserahkan ke balai polis..kesian lah mak bapak dia kena tanggung anak macam ni..mati dek kena saman...kita tunggu jew la berita apa lepas ni pasal dia~~

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas