jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Friday, April 9, 2010

..:: kelas percuma untuk menjana pendapatan mencecah 5 angka sebulan dari blog ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 5:18 PM


nana dapat info untuk program ni dari Ridzuan Richie di facebook.. ala, takkan u all tak kenal?dia ni blogger popular taw... dari ridzuanrichie.com.. macam mana nana kenal dia? alahai, dia ni junior time nana sekolah dulu..kat sekolah tak pernah rapat pun..kat facebook baru-baru ni jew adalah share-share pasal blog sikit-sikit..dia seorang blogger tegar dan sepenuh masa..pendapatan hanya hasil dari internet..u all mesti nak jana trafik yang tinggi kan tanpa berpeluh blogwalking, sampai tak ada masa nak makan, uruskan anak dan apa sahaja...so, sekarang inilah masanya untuk anda pelajari berblogging dengan cara yang betul..nak tahu bagaimana? jom-jom nana bagi tahu k...



siapakah Ridzuan Richie??


--->> Beliau peroleh RM10-RM20 sehari melalui sebuah blog!

--->> Beliau diiktiraf sebagai TOP 100 Blogger di Malaysia :P

--->>Produk Beliau terjual sebanyak RM50-RM250 sehari!

--->>Beliau juga mempunyai pendapatan pasif yang lain

Richie bersama sahabatnya akan mengadakan kelas untuk berkongsi segala ilmu yang mereka ada tentang menjadi blogger terhebat ini kepada anda secara percuma..kelas akan diadakan pada awal bulan Mei depan iaitu antara 7hb-9hb Mei, (mengikut kesesuian mereka yang ingin sertai) tempat?? sekitar Seremban (akan diputuskan kemudian)... hurm...kalau u all nak tahu secara lanjut dan lengkap lagi, anda silalah ke link ini-->> Ridzuan Richie ataupun hubungi beliau di facebook beliau...

harapan nana agar sesiapa yang memang minat blogging ni, janganlah malu-malu nak join k...rugi la, anda boleh berjaya juga la...dapat income ribu-riban bukan sekadar suka-suka dah k...mana tahu boleh goyang kaki jew duduk di rumah..hehehe~~tahu-tahu income masuk jew...indahkan hidup macam ni?? so, apa tunggu lagi?? cepat-cepat la k..tempat terhad!!!!

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas