jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Friday, January 1, 2010

bosan == berehat sebentar bersama kit kat!!!

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 3:35 PM



ni first post untuk 2010...so, sila layan muka saya dulu k...moga-moga bertambah berkat tahun baru anda...*jangan bertambah malang sudah..hehehe..



hari ni hanya kebosanan melepak di rumah...tadi mak dengan ayah ajak keluar beli barang..tapi kemalasan dan semangat online lagi tinggi..*saja nak bagi can mak & ayah dating sekali sekala.. kalau keluar asyik nak bawak cucu atau anak je, bila lak masa diorang nak dating kan??baik kan I bagi can!!!




taraa~~~mak belikan I ICE CREAM KIT KAT.. *saje highlight..kasi u all jeles sikit...sikit jew la k...panas-panas cuaca makan ice cream memang layan....


tengok isi dalam dia...Kit kat tengah-tengah tu..meleleh wei!!!


macam budak-budak...makan pun nak tinggalkan part yang paling suka..sayang nak makan awal-awal...*ala....macam u all tak pernah buat kan??hehehe~~



0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas