jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Friday, March 5, 2010

..:: bila lelaki gila game ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 1:41 PM





alahai kalau lelaki memang dah sinonim dengan games semua ni kan?? kalau lak dapat pegang game macam lam gambar ni kan??memang tak lepas da 'game' ni...muahaha~~uish.... suka semua kan?? dapat baca dan tengok part yang macam ni...ok cukup!!! gambar sekadar hiasan...balik pada topik asal..




segala macam jenis game dah ada kan sekarang ni, PSP, PS2, pc games.. entah la banyak sangat.. kalau saya dulu kecil-kecil main game yang tape tu jew.. mana ak mampu beli playstation bagai ni.. game paling saya suka game super mario.. bila langgar kura-kura atau landak terus kecil.. silap haribulan mati terus.. lagi 1 game tank..berebut-rebut main ngan adik..padahal da besar...nampak sangat tak sedar diri kan???hahhaha~~





game pun sekarang ni dah dijadikan gadget, macam handphone.. ala PSP tu, oang bawak g mana-mana jew kan? boleh letak lagu la, main game la...banyak lagi la function dia.. (padahal tak tahu nak sebut, sebab tak pernah ada PSP, so, cakap jew la banyak lagi...) muahaha...kesiankan saya ni.. saya tengok budak-budak sekarang ni bukan main lagi, dalam train pun main PSP...

macam dekat rumah pula my nephew gila main game, PS2... setiap kalau keluar wajib beli 1 cd sekurang-kurangnya.. kalau tiap-hari kelur, tiap-tia hari la beli cd tu... hurm... padahal baru 4 tahun masa dia berjinak-jinak main PS2.. sekarang dah 5 tahun.. main game sampai pukul 2-3 pagi..tahan betul la mata dia...macam-macam la game dia... ben 10, batman, spiderman, superman, sepender man...uppsss...yang las tak ada k... yang bapak nya pula, dengan need 4 speed la, counter strike la...eh jap..counter strike ada main kat PS2 ke??hahhaha~~

kamu pun kaki game ke?? ape game yang kamu suka...share jom!!!

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas