jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Friday, March 19, 2010

..:: Nanajoe's Fan Club ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 8:49 PM

haa.... apa?? ingat artis jew gila glamor? saya tak boleh?? dengan ini saya umumkan NANAJOE'S FAN CLUB dibuka hari ini!! aduhai... bukan lah niat dihati ni nak kejar glamor ataupun nama... tapi saya cuma nak senangkanconnection diantara dunia blog dan dunia peribadi saya..tak salahkan??



sesungguhnya saya ni bukan la popular pun, tapi tujuannya senang nak berhubung dengan pembaca blog (macam la ada orang minat nak baca) dan blogger lain.. lebih mudah kan?? segala update blog dan perkembangan semua saya akan update di situ..

"orang lain ada kau mendengki gak nana nak juga buatkan??kau ingat ada ke yang sudi nak jadi fan2 kau bagai ni??"

kalau macam ni la yang keluar dari mulut sesiapa pun... memang saya dah duga.. biarlah..mulut orang bukan boleh tutup pun...yang penting saya bahagia.. jadilah fan bagi yang ikhlas ye?? bagi yang tak nak ignore saje la benda tu... tak adalah saya nak memaksa sampai nak letak senapang gajah kat depan batang hidung orang tu..hahahha~~

so lastly, bagi sesiapa berminat bolehlah click become a fan...sesiapa menyampah, buat tak tahu jew la k...


0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas