jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Tuesday, March 30, 2010

..:: saya menang untuk hit counter lagi ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 3:30 PM


sila baca dengan sabar ye?? saya tahu anda semua iri hati kan?? ngexz terutamanya!!!heheheh~~~bulan ni jew banyak dah yang saya dapat....statement riak sungguh ni,, tak maw jelous k...usaha tangga kejayaan..chewah!!! dari mana nana menang?? macam mana nana menang?? hadiah apa yang nana menang??


nana menang dari page si mr.superman @ aie @ darkbatman...al-kisahnya, pagi tu dia ada info nana pasal contest ni..nana pun cakap ok jew la... tengok mula-mula dia nak 5000, pas tu bila petang nana masuk tengok 2000 jew... seperti biasa nana yang tamak haloba bak kata aie ngokngek (p/s untuk aie:: wei..kalau tak nak bagi, jangan buat contest!!muahaha~~kau pun tahu aku ni tamak haloba!! mulut macam longkang, tapi hati tetap baik kan??hahaha..ko kenal aku tak pe)ni, mencuba la nasib... tak sangka pulak konon-konon la tak sangka ni..hahahah...nana yang dapat..


ni la hadiahnya..set dari BODY SHOP.. boleh la nana wangi-wangi lepas ni..(kantoi sebelum ni busuk!!!hahahaha~~)dapat lotion & shower gel.. anda pon tahu sendiri la kalau dari body shop, memang semerbak bau dia...so, sila jeles, cemburu, iri hati, hasad dengki, & seangkatan dengannya kat nana k..nana tak kesah pun!! hahaha~~

bak kata Ngexz, asal kontest dr aie jew nana yang menang...hahahha~~u namanya aku ni bertuah Ngexz oi!!!huhuhuhu~~

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas