jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Saturday, March 13, 2010

..:: tag dari ngexz kali ke 2 k!! ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 4:35 AM
asyik-asyik buat tag jew kan nana ni??hahahha.... dah nama si ngexz rajin sangat mengetag saya ni...so, layan jew la... nanti tak jawab kecik lak hati my nenek ni.. hehehe~~ kan Ngexz kan??

http://emo.huhiho.com

1. Apakah jenama "Deodorant" yang korang pakai sekarang.
--->> saya suka pada deodorant yang stick..tak suka roll-on sebab kulit tak sesuai..pakai brand Nivea stick yang ada pearl apa entah...hehe.. kalo tak pakai Lady Speed Stick.. 2 sahaja pilihan kegemaranku!!


http://emo.huhiho.com



2. Brand ikan sardin dalam tin yang paling digemari?
--->> alahai ikan sardian pun nak tanya ke?? suka cap ayam!! ayam brand!! hehehe~~


3. Apakah bahagian badan anda yang paling anda rasa SEKSI & SEKSA!
--->> tak ada mana pun seksi..seksa adalah....tak suka pun kalau lelaki miang pandang-pandang sebab saya tak seksi pun k!! sila jauhkan diri anda!!


4. Apakah hadiah yang paling HAMPEH yang korang pernah terima dari yang tersayang?
--->> aduhaidah kata dari yang tersayang.. bagi kentut pun cakap wangi...heheheh~~ tak macam tu??


5. korang akan rasa diri disayangi bila...??
--->> orang itu mengambil berat walaupun dah terlebih berat saya... alahai..senang cakap caring and responsible to me... its enough!!


6. Apakah hadiah yang korang akan beri pada bakal mak mertua pada kali pertama berjumpa?
--->> hulurkan tangan bersalaman dan diikuti dengan senyum simpul yang bisa menampakkan kemanisan muka gadis melayuku ini!!! wah~~~ hehe...


7. Antara belacan, cencalok, & Budu.. yang mana lebih wangi dan sesuai dibuat perfume?
--->>bagus betul formula tu...apa kata campur semua.. pas tu tenyeh kat baju kamu.. nak??hahah...


8. Senaraikan jenama kasut yang anda miliki serta jumlahnya? (termasuk untuk bersukan dan sandal)
--->>jenama bagi saya tak penting... tapi yang penting selesa.. apa-apa pun my crocs sekarang adalah my first choice!!!


9. (a)
Sekiranya anda menjadi menteri pembangunan masyarakat & perancang keluarga, apakah yang anda lakukan demi meramaikan rakyat malaysia?
--->> hapuskan kondom.. dengan cara ni..tengok la bersepah-sepah la rakyat malaysia...heheh~~


9. (b)
Sekiranya ditawarkan, anda berminat untuk memegang jawatan apa?
--->> jawatan yang pegang duit, tanpa perlu memikirkan yang perlu untuk pusing modal ke apa...ada tak macam tu.. nak duit jew... $.$


10. sila tag kepada dua orang yang sangat anda rasa sesuai menjadi menteri di atas
(bahagian A & B)

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas