jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Monday, March 29, 2010

..:: nana jual jersey murah sempena world cup 2010::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 7:00 PM

abang-abang hensem, ni adik yang tak berapa lawa (memang tak lawa pun..hahaha~~) nak tanya sesiapa yang nak beli jersey sempena 'World Cup 2010'...??? jom la support perniagaan saya yang baru nak bertapak ni...hehehe....mari-mari, jangan malu jangan segan k...saya jual murah-murah jew..tak boleh mahal-mahal, riba' nanti...
paling mudah ke blog shop nana...


ni adalah senarai negara-negara yang join World Cup 2010..boleh pilih k..semua ada... kalau nak jersey Club pun ada, macam Manchester United, Chelsea dan apa-apa pun k..

ni contoh design bagi negara brazil...bagi tiap-tiap negara ada 2 jenis k.. home (bermain di tempat sendiri) atau away (tempat lawan)...peminat bola semua tahu la kan??

sini saya senaraikan harga baju mengikut jenis kain dan harga:: >>>




kain jenis '3A'
-->>pembeli jersi semua pasti dah tahu kan kain jenis ni, high quality @ berkualiti tinggi...
-->> harga RM50 sahaja
-->>perempuan RM55 (ada cutting @ bid)
-->>kanak-kanak RM40
-->>tambah RM5 untuk pos, area seremban senawang boleh bincang tempat meet up..

kain jenis 'limited'
-->> lebih lembut sedikit dari '3A'..
-->> harga RM55
-->>perempuan RM60 (ada cutting @ bid)
-->>tambah RM5 untuk pos, area seremban senawang boleh bincang tempat meet up..

kain jenis 'sama dengan di butik-butik dan 99% sama dengan original
-->> kain memang super power punya kualiti..kalau masuk butik kat KLCC pun payah nak tengok beza dia..pendek kata memang tak nampak la beza..
-->> harga RM100 bagi lelaki dan perempuan (free postage)

sesiapa berminat bolehlah mengisi order form di NANAJOE'S SHOP.. atau untuk maklumat lanjut, hubungi saya melalui email/ym (nana_pinkyrose@yahoo.com) atau facebook atau komen sahaja dibawah...


0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas