jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Saturday, February 27, 2010

..:: tag oleh kak Farenova ::..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 9:30 PM



alahai....beautiful ke saya nak jawab award ni...ke bloody fool?? entah la.. sebenarnya otak ni tengah blur dan kebosanan di hujung minggu... so, menjawap la soalan yang dari KAK FARENOVA.. dia memang sangat cantik da sesuai utuk tag ni.. dia telah memberikan tugasan ni pada saya..hehehehe~~

so... inilah soalan dan jawapannya::


01- Makanan -->> tomyam, sup, semua mesti pedas, kalau tak pedas tak adalah selera...da kata anak jati Negeri Sembilan. Nak yang pedas-pedas sahaja.

02 - Bahan Bacaan -->> maaflah..saya ni kurang membaca.. kalau newspaper tu minatlah.. hehehe~~

03 - Rancangan TV -->>layan jew ape pun..sebab saya ni terlalu easy going.. tak adalah nak berebut-rebut pun kalau nak tengok tv ni..

04 - Keperibadian -->> saya gemuk!!! itu je saya tahu.. uppss jap..saya ni selalu nak happykan orang.. payah nak sentap-sentap ni.. hehehe~~ tak begitu Geng Kedai Kopi??

05 - Hobi -->> blogging, masak, kemas-kemas, tidur, layan movie, shopping kalau ada mood nak jalan-jalan dan poket yang lebat...hehehe~~

06 - Dan yang terakhir ingin melawat seluruh Malaysia. -->> saya tak faham apa ayat putar belit ni..hehehe~ tape kalau maksudnya tempat yang saya nak lawat kat Malaysia ni.. saya nak melawat semua pulau dan tempat shopping yang ada di Malaysia...hehehe~~

maaflah tak tahu nak tag siapa pun..siapa suka boleh buat k..


0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas