jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Saturday, February 6, 2010

kenapa kau tak puas hati sangat dengan aku ni??nak main butuh ngan rogol pulak??gila!!!

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 11:46 AM





ni la antara masalah-masalah yang terjadi kepada blogger
glamor macam I ni
ad jew la pengacau yang sering tak puas hati kat kita kan??u all pernah tak kena serang...kena maki ke..??kena komen tak tentu hala???

ni ha...dalam minggu ni jew I kena dua kali kat shoutmix taw...tinggalkan pesan yang bukan-bukan...shoutmix tu untuk u all yang baik hati jew...muahaha~~~

sila tengok apa yang ada dalam gambar kat bawah ni k...








gambar 1::

una:: " ko ni gilo la"

weh!!!sedap mulut kau jew nak cakap aku ni gilakan??
kau tu lagi gila wei...
masuk blog aku tiba-tiba cakap aku gila..
kalau aku gila pun kau tegur la elok-elok...
kau ni perempuan sangap ke apa?
kau tak ada blog cantik mcam aku??muahaha~~~






gambar 2::

Guest:: "butuh hang la...aku rogol kang!!"


haa...yang ni lagi sawan babi kau ni...
tiba-tiba masuk blog aku nak maki-maki aku...
butuh??bukan lelaki punya ke tu??
bodoh la kau nak rogol-rogol kat sini..
kau ingat aku ni barang mainan ke??
kau ni lelaki gila seks ke ape??
dah tak ada tempat nak melepas nafsu??
kau tergoda ke kat aku yang cantik gemuk ni ??



uppss...ayat untuk gambar-gambar ni adalah untuk si pelawat bodoh ni k...
bukan untuk u all yang baik hati..ni la manuasia zaman sekarang..tak boleh nak tengok orang senang-lenang sikit...mula jew la nak jadi kutu babi kat sini...

apa-apa pun I nak ucap terima kasih lah kat kutu babi dua ekor ni k..korang dah naikkan traffic I la..hehehe...selalu I nak naikkan trafic kenalah blog walking sampai berjurai-jurai peluh ...ni senang-senang jew korang bagi..hahaha~~lagi 1 kalau kau tu berani sangat...tinggalkan la link k..senang aku nak maki beramah mesra lak ngan kau!!!

u all rasa apalah yang diorang ni nak dengki dengan I??blog yang baru nak menapak..tak glamor pun...semua serba serbi kurang...i ni dah la gemuk...pun nak jeles jugak??issshhhhh~~~tak faham la...huhuhuhu~~~

pinky note::sorry ye u all entry ni agak emo sikit...I tengah demam-demam pun panas hati jew ni..huhuhu~~


29 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Mr Superman on February 6, 2010 at 12:00 PM said...

haha..bese la uh..nk wt cmne..dh sangap giler dh tu. sbr jelaa.hahah

NaNaJoe on February 6, 2010 at 12:03 PM said...

❤ Mr Superman ❤

taw xpe...huhuhu~~sabar jew la aku ni..muahaha~~

Black: on February 6, 2010 at 12:03 PM said...

ko doa je le org22 mcm ni diberi hidayah dari Allah.. aminn!!

-N e Y r A- on February 6, 2010 at 12:03 PM said...

i ade perasan msg tu dlm box u br ni. hahahahha dear, i kna lg truk. sbb tuh kdg2 i lock chatbox i . bnyk sgt stalker PHD ni. then i banned je IP diorg

NARDtheNERD on February 6, 2010 at 12:04 PM said...

sabar k nana...i pun penah kena..tapi i mls layan.. klu layan lagilah diorang seronok kacau kita..i block je IP diorang...bahahaha. pdn muka depa. =)

NaNaJoe on February 6, 2010 at 12:07 PM said...

❤ Black: ❤

aminn~~~aku pon doa mcm tu gak..thanx k...

NaNaJoe on February 6, 2010 at 12:08 PM said...

❤ -N e Y r A - ❤

hehehe....u pon perasan ke??huhuhu~~biasalah..nak kate glamor xpon..tp mmg ramai yang ada PHD ni payah!!!

NaNaJoe on February 6, 2010 at 12:09 PM said...

❤ NARDtheNERD ❤

ye la...nana sabar jew ni...huhuhu~~ye la.pas ni malas dah nak layan orang giler mcm ni..huhuhu~~

++***hana zaty**++ on February 6, 2010 at 12:10 PM said...

aiyak!!~~xde bnde lain ka nk ckp???da la tu depa punya...euwww!!~~

ha..kuaq da bahsa ibunda ni...ngee..sabao2 nana..huhu~~~eyy..

NaNaJoe on February 6, 2010 at 12:13 PM said...

❤ ++***hana zaty**++ ❤

taw xpe hana...ni la name nye jantan tak tahu malu...hahaha~~

sangat marah kan bila ade mcm ni..huhuu~~mmg sabar jew lani..huhuhu~~thanx hana~~

aried on February 6, 2010 at 12:15 PM said...

adei,,, sadis2
jngn le wat gtu,
xbaik le~~
kita kwan lek lok pe salahnye,

sedey ar cam ni~~

Tue on February 6, 2010 at 12:16 PM said...

hahaha.. xde moral da 2.. mmg dorg jeles kt lu ni ana.. banned jer IP 2ekor mangkok ni.. byk sabo la ek

-N e Y r A- on February 6, 2010 at 12:32 PM said...

hahaha i br jek buat report smlm sbb ade org yg sama ganggu i kat FB, MS, YM, SMS, BLOG, TWITTER. cyber crime gila babi ah. huh

NaNaJoe on February 6, 2010 at 1:35 PM said...

❤ aried ❤

huhuhu~~
tu la aried...
tu la..
dtg make fren ok wat..
ni nak gadoh2..
carut2 nape la kn??
huhuhu~~

NaNaJoe on February 6, 2010 at 1:35 PM said...

❤ Tue ❤

hahaha..taw xpe..org ade moral xwat pon mcm ni...hurm..2 la, menjeles xtentu pasal..haha~~

NaNaJoe on February 6, 2010 at 1:36 PM said...

❤ -N e Y r A - ❤

hurm...truk nye kes u...sampai report polis...hurm...sabar ye u...diowg ni gler babi nak mampos..huhuhu~~

Shazali on February 6, 2010 at 1:59 PM said...

oOoooo O_o"
ropenye ni la tenok ngan vavi Gemok tuh...
syukur aku msaeh ta ketinggalan train....

kengkorang yg peromen ni kn...er i mean pengomen,
tamo cr gadoh k...

sayangilah The Pinky, The Pinky and the brain brain brain brain brain

NaNaJoe on February 6, 2010 at 2:02 PM said...

❤ Shazali ❤

muahaha~~ni babi gemok...tenok adelah rahsia..muahaha~~

tu la masalahnye diowg ni nk cari gadoh pape ntah...

hurm..pinky2...syg la sy!!!hahah~~

-N e Y r A- on February 6, 2010 at 2:11 PM said...

i ta penah lawan syg tp diorg smpi ugut mcm2. naseb ah. abg angkat i polis. suh report jek. just sbb rasa terancam kan. even i tau diorg takkan berani hahahha

RockHard on February 6, 2010 at 2:11 PM said...

ritu masalah k*te, kali ni b*tuh plak..agaknya diorang ni konpius kot pasal anggota2 badan laki ngn pompuan..hehe

miss lolly a.k.a luvfareda on February 6, 2010 at 2:52 PM said...

r0g0l kam00.

wakkakaakkaka~

y0y0_p|nk on February 6, 2010 at 3:18 PM said...

adess...akak pon perasan smlm nana...

salah guna smue nye ni...maklum la, kalo buat kat luar takut...so pedajal org dgn cara gini la...so stupid!

nana dh ban lom ip diorg?

DaHLia on February 6, 2010 at 5:08 PM said...

seb bek xde yg menjelesi daku lagi..

jangan layan mike2 yg xbertamadun + pengecut mcm ni...

Farihah Ahmad on February 6, 2010 at 5:55 PM said...

hmmm.. mental je. biar la dorang tu...

NGoNgexz on February 6, 2010 at 5:55 PM said...

pergh kuang asam jugak bhasa dia kan nana..jom kita sama2 lempang dia

farenova on February 6, 2010 at 7:45 PM said...

yg tulis mcm tu lagi gile!..sian kat nana...

rash on February 7, 2010 at 3:57 PM said...

bengong nye diorg nih..
xde adab langsung kn..
klu diorg ni blogger wat malu name blogger jer..
nway, bwk2 bersabar ye nana ^^

POSH76 on February 8, 2010 at 12:20 PM said...

lalat & langau dia bese dah ..buat bodo jer...jeles tu hehe

NiNa' on February 8, 2010 at 3:38 PM said...

huh..

mental illness..

da la x kasi link.. pngecut~

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas