jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Monday, February 1, 2010

keindahan kata yang di cari oleh pemberi trafic....muahaha~~~

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 7:55 AM



u all ingat tak kat posting I yang tajuk dia anda mencari aksi terlampau gadis melayu.3gp??haa..saya ada...jom layan!!ke anda tak pernah nak baca entry di blog saya ni??hahaha~~




bagi sesiapa yang belum sempat nak baca lagi.....CLICK SINI...saya tak sangka...hakikatnya menjangkakan hahahha~~~tengok la keputusan trafic..nasib baik la tak kena saman yang search ni wei!!!



CLICK GAMBAR UNTUK TUMBESARAN!!!





ini untuk 30 januari 2010



ini untuk 31 januari 2010..sedangkan entry di post 29 januari 2010..cepat sangat kan???


aduhai pengguna internet zaman sekarang...inikah yang dinamakan pengguna yang bijak??macam-macam la g duk search lam internet ni kenapa??

adakah anda lelaki yang gersang??nak nombor telefon awek pemuas nafsu??g jew la tandas awam..memang bersepah u all boleh dapat..ini bukan auta tapi fakta ok!!!!

tak pun anda seorang perempuan yang gersang sampai nak search keyword macam ni???tujuan untuk apa??penaik nafsu??ingat pada Allah la oi!!!!

pendapat anda lelaki atau perempuan yang lebih terdorong mencari bahan-bahan sebegini??kongsilah jika ada pengalaman bersama orang-orang sebegini..


psstt~~hari ni saya ke genting!!!tak dapat nak blogwalking siang..malam insyaAllah....




8 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

black_mel on February 1, 2010 at 2:11 PM said...

haha...mesti bdk2 sangap...ape la nak jadi dgn diorg nie..

laki ppuan sama jer....tp kalau search2 ppuan,slalu laki yg search..selalu mean x semua..

Farihah Ahmad on February 1, 2010 at 3:07 PM said...

best nya g genting! pegi bukitinggi skali laa..

mcsue on February 1, 2010 at 7:03 PM said...

hahahaha..nasib la dik oi,mcm2 skrg,budak2 kecik pn dah pndai search mcm2...internet tanpa batasan.g genting bwk balik buah tgn tau.hehe

Noryanti Binti Hj Rosli on February 2, 2010 at 1:58 AM said...

waaa...saje kasi keyword panas2 yer...bleh bantu trafik tu...bijak2..tp tuh la diorg salah gunakan kuasa di jarinye...

p/s: gi genting? sesi pujuk memujuk ke? ekeke

NaNaJoe on February 3, 2010 at 11:39 AM said...

❤ black_mel ❤

hahaha~~kesangapan mereka terserlah...

tu la..pmpn pon da ramai gak yang cari bnda2 mcm ni kan??

NaNaJoe on February 3, 2010 at 11:40 AM said...

❤ Farihah Ahmad ❤

huhuhu~~memg best...xsempat singgah bukit tinggi pon...da kepenatan!!!

NaNaJoe on February 3, 2010 at 11:42 AM said...

❤ mcsue ❤

hurm..tu la kalo tgok kat cc skrg ni..dak2 xsunat pon ramai melepak.huhuhu~~

buah tangan ke sis??ape ye??hehehe~~

NaNaJoe on February 3, 2010 at 11:44 AM said...

❤ Noryanti Binti Hj Rosli ❤

hehehe..bleh la upkan trafic sket2..huhuhuhu~~

xde maknenye kak...g ngan family jew lor...

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas