jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Thursday, February 4, 2010

kenapa lah nasib saya malang macam ni???

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:20 PM



ni bukan alasan untuk I tak update blog k...last I update hari tu waktu nak ke genting...huhuhu~~ingatkan kat genting bleh la online..rupenye dapat bilik corok tak ada line celcom..bilik lain semua penuh..huhuhu~~jadi berukband I tak boleh berfungsi...



lepas jew balik rehat sehari...sebab memang tak larat sungguh...tapi I tetap blogwalking nak balas semua jasa kalian..huhuhu~~*terharu tak??kalau tak ada perasaan memang macam tu..hahaha~~

first symptom yang I dapat lepas balik dari genting adalah...muka I jadi merah kat pipi..macam pakai blusher...huhuhu~~*adakah kulit I ni biasa tempat sejuk jew??da balik tempat panas ada effect lak..hehehe~~menyampah???silalah muntah!!!!

dan2 jew nak ambil gambar terus cari tudung...muka I suci tanpa apa-apa tempelan k..pipi yang gebusz tu dah jadi macam pakai blusher kan??huhuhu~~kalau tak bagi u all ia kan saja..jaga la hati orang tengah sakit ni..huhuhu~~


secondly, start batuk-batuk dan cecair yang mengalir dari gua kemek I ni...huhuhu~~*I mengaku hidung I kemek n tak mancung k..

now..memang rasa nak collapse...sebabnya kepala pun dah jadi berat, badan lemah...huh!!!cabaran sungguh..


ingatkan nak rehat...nak tidur..tapi baru nak lelap jew batuk lak ganggu....huhuhu~~apa nak buat nasib badan...


sorry ye u all..I balas u all nye jejak tu, tapi secara perlahan...sebab tak berapa nak larat ni...huhuhuhu~~harap ada belas kasihan ye??jangan lah sampai tak sudi melawat pinky home I ni k...

10 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

iera on February 4, 2010 at 11:19 PM said...

ciannye nana... tdo awl lah. Rehat byk2 k

NGoNgexz on February 4, 2010 at 11:54 PM said...

pergh...aku dpt bygkn mcm mana pp ko mcmpakai blusher..huhu..cian dowh!!rest jer k

NaNaJoe on February 5, 2010 at 1:47 AM said...

❤ iera ❤

iera...hurm...niat lam hati mmg nak tdo awl..tp kena gnggu dek batok ni ha...huhuhu...

NaNaJoe on February 5, 2010 at 1:48 AM said...

❤ NGoNgexz ❤

taw xpe...merah jew muka ni ha..huhuhu....mengong jew wei...huhuhu...thanx babe...

Farihah Ahmad on February 5, 2010 at 3:07 PM said...

get well soon!

akyda on February 5, 2010 at 9:21 PM said...

oooo..patut la cam nampak ta nampak jer nanajoe beberapa hari nie kan..

NaNaJoe on February 5, 2010 at 9:38 PM said...

❤ Farihah Ahmad ❤

thanx dear....

NaNaJoe on February 5, 2010 at 10:02 PM said...

❤ akyda ❤

2 la qda...memang kurang cket blogwalking....juz balas mane yg mampu jew..huhuhu~~~

.::tAk AdE pErAsaaN::. on February 6, 2010 at 1:20 AM said...

patot la lame xnpk

noor afzan on February 6, 2010 at 11:26 AM said...

alolo...
siannya die..=)

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas