jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Wednesday, January 13, 2010

happy 10th anniversary KENNY ROGERS....

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 2:22 AM


tadi I dari Central Market melangkah ke Pudu Raya..
pas tu, perot memang da lapar...ingat nak tapau Mc'D...so, bajet nak tapau kat kota raya..

tiba-tiba ada pekerja-pekerja kenny rogers tahan..hari ni anniversary kenny rogers, kalau beli quarter meal set dapat lagi 1 free...dan diorang cakap syaratnye, kalau ada apa-apa pun yang warna merah..

contohnya, pakai baju merah ke, tudung, lipstick, even ada budak tu bawak reben merah jew, ikat kat tangan dia, boleh gak dapat...but that time, I memang tak ada apa-apa warna merah..(sebenarnye tak ingat lam beg ada mouse warna merah)

fikir punya fikir...I cakap kat budak tu, merah takda, tapi merah jambu (my favo colour:: pinky) ada, boleh ke..diorang cakap boleh..I ingat nak take a way..tapi dalam syarat tak boleh lak nak take a way...aku makan kat situ 1..n tapau 1..seronok!!!!!!!



muka seakan tak percaya~~


this is my meal for today...



close up sikit..I pilih fruit salad, macaroni cheese n pasta...huhuhu~~macaroni yang sangat sedap!!!



this one yang I take away...yang 3 choices tu da fixed..benda free...



this the pinky nike lucky bag yang membangga kan I...huhuhu~~


14 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Jieda on January 14, 2010 at 10:56 AM said...

sedapnya nampak makaeoni cheese tu

a.l.e.f.a.h on January 14, 2010 at 3:09 PM said...

wah3,
sOnOk nmpak kO!
hahahaha..:D
kureng bg aku terliur!
waaa....=(

NaNaJoe on January 14, 2010 at 6:55 PM said...

❤ Jieda ❤

memang sedap..huhuhu~~

NaNaJoe on January 14, 2010 at 6:57 PM said...

❤ a.l.e.f.a.h ❤

mesti ar sonok..
dapat benda mahal free..huhuhu~~
ala, ko swoh incik aimran blanje k..hehehe~~

poodin on January 15, 2010 at 12:00 AM said...

sronok la yer dapat makan byk2

Johny Tim on January 15, 2010 at 12:31 AM said...

Ler,..mkn sorang2 ke cik adik ?
From :~ JohnyTim.Blogspot.Com

NaNaJoe on January 15, 2010 at 1:52 AM said...

❤ poodin ❤

tu la banyak sgt..bg kat org yg free tu..

NaNaJoe on January 15, 2010 at 1:54 AM said...

❤ Johny Tim ❤

yup..mkn sowg2 jew kt ctu.. =p

Rinna on January 15, 2010 at 7:58 AM said...

Hmm..sedapnya makan kat KR..:)

POSH76 on January 15, 2010 at 9:22 AM said...

sedapnyer nak gi la nanti hehe

NaNaJoe on January 15, 2010 at 10:10 AM said...

❤ Rinna ❤

memg sedap...jom2!!

NaNaJoe on January 15, 2010 at 10:11 AM said...

❤ POSH76 ❤

jom sis g kenny rogers...hehe~~
da mcm promoter lak..

bungakuning . on January 17, 2010 at 10:21 PM said...

wah , sedapnye!!!!

Anonymous said...

belanjer lor satu..

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas