jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Sunday, January 10, 2010

kondom dan penggunaannya...

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 2:29 PM




wah tajuk entry I hari ni!!!meletup kan???hehehe~~~



I tahu ke pasal kondom-kondom ni??sorry la ye??I tak la tahu..pegang pun tak pernah...sebenarnya start nak cerita sebab tadi I pergi jelajah laman web pas tu terang-terangan ada iklan kondom!!!!


*menarik jew ada warna-warni kondom ni...hahaha~~


tapi ape yang I tahu sekarang kondom memang senang nak dapat...kalau kat &-eleven lagi senang...kat depan cashier tu dah boleh nampak kan??sesiapa pun senang je nak beli...


pada pendapat u all elok ke mereka jual berleluasa dan iklan kan???bukan ke lagi menggalakkan hubungan seks bebas??

*ni pula iklan kondom yang I jumpa tadi..ada kat side bar web page jew...


13 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

a.l.e.f.a.h on January 10, 2010 at 7:22 PM said...

Oit beb!
asal kO tetibe lak riview sal kOndOm nih?
wahahaha...:D
by the way nice!
kalerfool!

Amirul Faiz Abd. Razak on January 11, 2010 at 8:41 AM said...

Hehe.. playsafe = main selamat.. :D

NaNaJoe on January 11, 2010 at 11:45 AM said...

❤ a.l.e.f.a.h ❤

hehehe...saje jew.
aku review page mane ntah semalam..
tibe2 ad lak iklan kondom..huhuhu~~

NaNaJoe on January 11, 2010 at 11:46 AM said...

❤Amirul Faiz Abd. Razak ❤
main selamat??
huhuhu~~lain mcm jew..

Johny Tim on January 11, 2010 at 2:37 PM said...

Kondom mane2 pun ade jual, pada org yg berfikiran lain memang x sedap di pandang bila di jual. Tapi ia bukan utk anak2 muda..ia adalah utk suami dan isteri..
Comments me back !

NaNaJoe on January 11, 2010 at 3:39 PM said...

❤ Johny Tim ❤
hmm..memang betul la untuk suami isteri..tp mgkn ad anak muda yg beli jugak kn?ini yg menyedihkan..~

kai on January 11, 2010 at 3:44 PM said...

wah spekulasi topik ini...
kui kui kui..
wah kaler pull mcm pelangi pon ade.
he he he...

NaNaJoe on January 11, 2010 at 4:09 PM said...

❤ kai ❤

sekulasi??hehehe...
cantik mcm rainbow!!

Johny Tim on January 11, 2010 at 4:56 PM said...

Biasalah dunia sekarang dengan kemudahan internet, video anak2 muda dah mula membuat pekara yang tidak senonoh..

NaNaJoe on January 11, 2010 at 5:31 PM said...

❤ Johny Tim ❤

hmmm...memang betul..
keudahan yg byk disalahgunakan...

BezBuddy on January 11, 2010 at 7:36 PM said...

GELI BTOL LA...uwerkk

NaNaJoe on January 11, 2010 at 7:39 PM said...

❤ BezBuddy ❤

geli2 ni la kenyataan skrg taw..

taikoo said...

nak kaler pink gak!!!!!!

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas