jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Friday, January 22, 2010

peristiwa pelik hari ini-----nak gelak pun ada, nak marah pun ada...

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 2:59 PM






sebagai nuffnangers tegar!!!*wah statement yang konon-konon earning dah belambak..hahah~~tadi I g la blogwalking macam biasa, balas kunjungan orang yang tinggal jejak kat shoutmix I..

I masuk 1 page ni, nak masuk tak faham nak baca apa pun sebab tulisan THAILAND!! I pun tak kisah la, just nak tinggal jejak balik jew...cari-cari shoutmix I terbaca 1 jejak yang bengong, bangang dan pening!!!haa~~hambik ko!!





click untuk tumbesaran
u all tengok la sendiri komen dia apa??mamat ni sah-sah menipu dalam click nuff..**uppsss..I ada mention mamat ke??lelaki??huhu~~mana ada kan??shhh~~


apa yang menyebabkan I nak gelak???
---->sebab, u all fikir owner blog tu faham ke bahasa melayu??*siap ada hik..hik..lagi..hahaha~~


apa yang I marah??
---->kalau nak jadi nuffnanger tu biarlah jujur k..jangan menipu jew..

ada sesiapa terasa??tak ada kan??I taw u all yang singgah kat page I yang tinggal jejak semua click betul-betul..tunggu sampai page loading habis baru close kan??tak ada istilah cheating kan??*ayat perli kepada sesetengah yang terlibat~~weekk!!!


MAAF KEPADA YANG TERASA!!
*dalam hati padan muka..muahaha~~siapa yang baik takkan terasa pun~~lalala~~


20 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

kai on January 22, 2010 at 3:51 PM said...

i terasa taw u ckp mcm tu...
sedeh ahhh...
T_T

NaNaJoe on January 22, 2010 at 3:56 PM said...

❤ kai ❤
upss..u terasa ke??xkan u cheating time clicking??huhu~~sowie..

.::tAk AdE pErAsaaN::. on January 22, 2010 at 4:11 PM said...

haha i kalo klik nuff u tggu 2 jam baru close tau. hakhak

NaNaJoe on January 22, 2010 at 4:14 PM said...

❤ .::tAk AdE pErAsaaN::. ❤

tu la...i taw u memang bagos..heheh~~i loiikee~!!!

Ju@Lucky^Mummy on January 22, 2010 at 4:23 PM said...

Sy mcm kenal.. lariiiiikkk

NaNaJoe on January 22, 2010 at 4:26 PM said...

❤ Ju@Lucky^Mummy ❤

kenal ke??tidakk!!!!huhu~~

farenova on January 22, 2010 at 5:10 PM said...

kalau tgk jam tu kul 5:37 pagi ke?..ke time die tak setting/

Kalu betullah pagi2 buta tu, akak rasa die dah pening dah..tu yg siap gelak hik hik lagi.

POSH76 on January 22, 2010 at 5:14 PM said...

tak rugi pun klik2...nanti bertambah iklan hehe...aiyoo ni pun mau tipu ka

NaNaJoe on January 22, 2010 at 5:22 PM said...

❤ farenova ❤

hurm tak sure la kak..sbb blog tu org thailand nye..huhu~~mungkin la kot..dia sudah mereng tahap gaban tu..heheh~~

NaNaJoe on January 22, 2010 at 5:24 PM said...

❤ POSH76 ❤

tu la sis..diorang penipu besar ni yg payah ni~~huhu~

S!eZaN on January 22, 2010 at 5:57 PM said...

uish..org macam tu pun ade ker?ala click free jer..bkn nk kena byr kan..hehe..same la kite click..

NaNaJoe on January 22, 2010 at 6:00 PM said...

❤ S!eZaN ❤
betol tu sis...ala, xde rugi pon click2..kalo nak org click kiter, kiter click la same..heheh~~

Qismina on January 22, 2010 at 10:33 PM said...

kelakar laa ngko nih.. tergelak aku baca.. ahhaha.. aku rasa ade kot nnti dia bukak kamus cari maksud hik..hik..hik tue,, ahah

Alyssa Villamor on January 22, 2010 at 10:48 PM said...

lor..cmne org thai tu nak faham baser melay..hehe
tp lau dia asal thai yg dekat2 sempadan tu,leyh kot? ;P

NaNaJoe on January 22, 2010 at 10:54 PM said...

❤ Qismina ❤

hahah~~taw xpe..dah sah2 la org tu siam..xkan dia paham pape pun..siap gelak2..hik..hik..mcm babun tua jew...ade ke kamus melayu-thai??hahah..

NaNaJoe on January 22, 2010 at 10:56 PM said...

❤ Alyssa Villamor ❤

ntah la kalo la org tu leh paham melayu..da gelak hik2 tu..siam tu pun pelik agak nye..heheh~~

Nazz on January 23, 2010 at 12:36 AM said...

Hui sapa orangnya tu..? lawak.. lawak..

NaNaJoe on January 23, 2010 at 12:45 AM said...

❤ Nazz ❤

uish nazz...biarlah rahsia..heheh~~

Anonymous said...

Ader aku kisah??
kate si siam tu...
huhuhu...

NaNaJoe on January 25, 2010 at 11:44 PM said...

❤ Anonymous ❤

kamoo ke siam tu??hahah~~

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas