jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Tuesday, January 12, 2010

kesian sangat-sangat kat blogger sangap ni!!!

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 4:28 PM



kalau ye pun nak tambahkan follower u all...jangan la sampai menipu..I ni tak da kisah sangat kalau yang suruh I follow balik..its ok la sebab da follow I..



I taw la blog I ni baru jew 2 minggu umurnya..tapi agak-agak la nak ingat I bodoh sangat tentang blogging ni...*walaupun memang ada bodoh-bodoh lagi..tapi tak bermakna yang segelintir blogger sangap ni nak menipu I dengan senang okey!!!!


http://emo.huhiho.com



alkisahnya, blogger sangap ni....boleh ke tinggalkan pesan kat shoutmix I "plz follow me back" tak pun "i follow, u follow"....I memang tak kesah bagi yang betul-betul da follow I..tapi ada yang tak follow tu yang wat macam ni..sebab tu I geram..grrrr~~~


ada yang pandai kat shoutmix guna nickname lebih kurang or sama dengan latest follower I..tapi I will check their personal detail yang ada list which blog yang dia follow ok..

http://emo.huhiho.com
memang rasa nak pancung jew..

apa yang best nya jadi penipu & menjadi blogger sangap ni??memang menjadikan I sangat marah!!!


pinky note:: I malas la nak annouce blogger sangap ni yang mana okey..tapi kalau yang terasa tu, berubah la...kalau menipu dalam dunia blogging ni tak kemana pun hokey!!!!

22 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

black_mel on January 12, 2010 at 4:50 PM said...

slmt dtg ke dunia blog...biasala..manusia..mana2 pun nk menipu...

NaNaJoe on January 12, 2010 at 4:52 PM said...

❤ black_mel ❤

thanx u..itulah...tak habis2 menipu..
benda macam ni pun nak menipu!!pelik betol!!

Zati on January 12, 2010 at 8:57 PM said...

i rasa i dah follow u tak?hehe..tak pe la nanajoe..redha je la k..

sori lama tak klik2 nuff..mlm nie operasi klik2 nuff..been bz lak lately..

NaNaJoe on January 12, 2010 at 9:01 PM said...

❤ zati ❤

its ok kalo xfollow..
sbb I xleh nak paksa sesiapa..
tp masalahnye, x follow pas tu swoh kita follow dia..
pas tu ckp da follow blog kita...huhuhu..

xpe2..ad masa jgn lupa balas ye??hehehe~~
click ur nuff every day!!

Zati on January 12, 2010 at 9:17 PM said...

tu la..I perasan gak u rajin klik2..huhu..terharu...hehe..thx ek..

nice 2 get 2 know u tho..

take care..

NaNaJoe on January 12, 2010 at 9:29 PM said...

❤ zati ❤

hehehe...nice to know u too..
welcome2...keep in touch..
take care..

Mr.Sempoi on January 12, 2010 at 9:57 PM said...

byk2 la sabar .. ntah2 poodin ker yg terpost cenggitu?.. dunia cyber mcm2 bleh

NaNaJoe on January 12, 2010 at 9:59 PM said...

❤ Mr.Sempoi ❤

memang menyemai kesabaran now..huhuhu~~
poodin?
memang ramai menipu kn?
xbek taw..

Solehah on January 12, 2010 at 11:17 PM said...

hehe..sabar2..

Johny Tim on January 12, 2010 at 11:22 PM said...

huhu tu pekara biasa..awk br lg mmg la..sabor jek..i da follow u follow me back...
Comments my post back ok..

NaNaJoe on January 12, 2010 at 11:26 PM said...

❤ Solehah ❤

yup..tgah sabar ni..huhuhu~~



❤ Johny Tim ❤

tu la...tak patut la nak wat camtu kat blogger baru kn??
ok.. i will follow u..

poodin on January 13, 2010 at 12:22 AM said...

aiyar .. xpasan plak .. poodin n mr sempoi tu nick sy . xde kaitan dgn poodin lain

NaNaJoe on January 13, 2010 at 12:25 AM said...

❤ poodin ❤

owh..same ke org nye..??
heehehe..xpe2.. =p

mega-leecher on January 13, 2010 at 2:06 AM said...

nice blog

keep posting

visit back follow us

nature lover on January 13, 2010 at 2:07 AM said...

Real a good blogger you are

thanks

iam waiting

NaNaJoe on January 13, 2010 at 2:17 AM said...

❤ mega-leecher ❤

thanx...

❤ nature lover ❤

thanx a lot!!

ade berani said...

ape guna suruh2 orang follow?
tu sebab la aku dah tak pakai shoutmix..menyampah dengan budaya blogwalking yang langsung tak bernas

POSH76 on January 13, 2010 at 8:18 AM said...

saper tipu2 dosa taw nak2 yg tukang klik2 ni....hidup biar jujur amin

NaNaJoe on January 13, 2010 at 9:03 AM said...

❤ade berani ❤

bg I xsalah pun nk blog walking..
tp yang ni la ang jd masalah...

NaNaJoe on January 13, 2010 at 9:06 AM said...

❤ POSH76 ❤

taw xpe sis...diowang ni suke sgt menipu...ap nak jd pun xtaw..huhuhu~~

farenova on January 13, 2010 at 9:10 AM said...

huhuhuh..sabar jelah kan.. dah mcm pantun lak.."i follow u, u must follow me" heehehe..

nana jawablah balik, "Tipu, jangan sangap sangat oiiiiiiii"

daaaa

NaNaJoe on January 13, 2010 at 9:25 AM said...

❤ farenova ❤

tu la..memang menguji kesabaran jew...huhu~~
pantun yg terbaik bg si penipu..
malas la nak musuh2 ni..huhuhu~
diam jew...

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas