jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Friday, January 1, 2010

nak letak tajuk apa ye?? azam baru ke cita-cita??*boleh ke macam ni?? (layan jew la minah senget ni..

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 9:25 PM




Sebenarnya I minat kat satu benda...yang susah kot I nak dapat...ye la, mana tak nya...kerja pun tak lagi...nak pasang angan-angan tinggi....




jap nak fikir jap ye!!!!!hurmmmm~~~~




boleh ke I dapat pakai kereta mcam ni...yang paling I geram nombor pendaftaran kereta cantik!!!NAN4...thats for me!!! NANA!!!!huhuhu~~~



apa boleh buat kan??dah ada orang ambil dulu....tak pe lah, tak dapat nombor macam tu pun tak pe lah...asalkan dapat kereta brand tu...*boleh ke??



pinky note:: I dapat gambar ni pun dari orang...I try google pun tak jumpa..tak tahu mana dia dapat...jelessss~~~ kat tuan punya kereta ni!! ada sesiapa tahu siapa punya??

0 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas