jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Monday, January 25, 2010

sila beri pendapat anda..jangan kedekut idea la kawan-kawan~~

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:47 PM






firstly I nak tanya u all pasal font yang I guna untuk blog ni...


FONT 1::

ala yang I pakai dulu tu...yang macam cacing kerawit tu...hurm...time tu ramai gak komen payah nak bace...

FONT 2::

yang sekarang I guna ni..besar sangat ke size dia..I buat mcm ni biar u all tak bosan nak baca..tak payah teliti nak mengadap..dari jauh dah nampak..




secondly I nak tanya u all pasal header I..



HEADER 1::

ni I edit kat header asal jew..tak ada mase nak edit betul-betul...time tu tak sabar nak publish blog..muahaha~~



HEADER 2::

yang ni baru jew I tukar tadi..jenuh nak menyiapkan..orang tak terer mengedit ni..payah gak...huhuhu~~



so sekarang I perlukan bantuan u all k..mana satu yang ok??tolong I pilih-pilih ye??pleaaseee~~~



15 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

Farihah Ahmad on January 26, 2010 at 1:04 AM said...

dengan segala hormatnya saya komen. Weeeee~

Header dah OK. Cun.
Font plak... Hmmm... Terbeliak le rasa nk baca. Besar sgt. Padahal monitor dpn mata je. Xde nk dok jauh2 nye...

Chill babe!

NaNaJoe on January 26, 2010 at 1:08 AM said...

❤ Farihah Ahmad ❤

maceh2..heheh~~

hurm ok2..komen anda diterima pakai..hehehe~~thanx a lot!!

black_mel on January 26, 2010 at 1:57 AM said...

hurm...font besar sgt la..kaler pun bnyk sgt...kalau bole,guna 1/2 kaler dh ok dh...just my opinion...

NaNaJoe on January 26, 2010 at 2:07 AM said...

❤ black_mel ❤

hurm...thanx so much k...2 sume komen membina..

NaNaJoe on January 26, 2010 at 4:00 AM said...

font dah dikecikkan..hehehe~~

NaNaJoe on January 26, 2010 at 4:22 AM said...

ok font da siap tukar...da kecik da...hehehe~~

Noryanti Binti Hj Rosli on January 26, 2010 at 6:07 AM said...

nana...akak baru nak kasi komen ni...ehehe...

font yg skag ni dah oke...x tau la sblm ni akak x sempat tgk...tp yg ni dah kemas sgt dahhh..font dulu adeihhh byk sgt cacing...ekeke

header plk yg lame tu cantik...yg current ni pown cantik...tu je...sekian...

a.l.e.f.a.h on January 26, 2010 at 9:25 AM said...

mane2 pOn aku setuju,ekekeke
header 2 ngan fOnt 2!

NaNaJoe on January 26, 2010 at 12:41 PM said...

❤ Noryanti Binti Hj Rosli ❤

thanx akak....komen yg sgt membina....

NaNaJoe on January 26, 2010 at 12:42 PM said...

❤ a.l.e.f.a.h ❤

hehehe~~maceh alep!!!

aimisya on January 26, 2010 at 5:09 PM said...

nana..
aimi dtg mengkomen :)
yg skarang punye nmpk lagi kemas..
cantik sangat..hehe.. ske33
header yg chantek dan tulisan yg superb.. i loike !!!

NaNaJoe on January 26, 2010 at 5:28 PM said...

❤ aimisya ❤

aimi....wah~~~
kembang kuncup nana bace komen ni..hehehe~~
thanx a lot aimi...

farenova on January 26, 2010 at 10:23 PM said...

Nana..font yang sekarang ni lagi ok, senang baca- kemas, header yang 2nd ni akak suke ..

Mwah

NaNaJoe on January 27, 2010 at 10:25 AM said...

❤ farenova ❤

time kasih kak...semua perubahan ni atas teguran yg membina..hehehe~~

mmmuaahh kakak cantik...

admin on January 27, 2010 at 9:23 PM said...

semua tu ok, tak tau mana nak guna? rotate kan seminggu satu design. mesti dapat tengok perubahan setiap minggu.. lagi ceria blog anda

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas