jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Saturday, January 23, 2010

ye saya Nana Joe!!!ada apa-apa boleh saya bantu??hehehe...

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 10:48 AM





kali ni I nak cerita pasal nama kome sial I..eh!!!! silap-silap....komersial... hehehe~~ *komersial ke??dush!!!dush!!!!



hari tu tengah blogwalking di malam hari...cewah!!!sambil blog walking tu I sembang-sembang la juga kan..macam biasa la...kali tu I sembang-sembang dengan akak FARENOVA...siapa tak kenal??hurm...kesian la awak..glamour kot akak ni..heheh...*pssst~~akak, nana membodek akak ye.. :P


sekali, dua kali, tiga kali...aish....cukup!!!akak farenova tanya I :: "nama Nana Joe ni nama nana ngan boyfriend ke??" I senyum jew ..bukan kat akak farenova, mana dia nampak kalau I senyum pun....I senyum sorang-sorang jew...macam kerang busuk!!!hahaha...mengaku!!


yup!!memang betul Joe itu adalah pak we kesayangan I...alamak!!statement maut...ada sesiapa yang rasa tergugat??nak masuk line tak dapat??hahaha... *ok2!! I lepuk diri sendiri lapan kali k..hurm..bukan tujuan I berblogging nak cari jodoh ok!!


uish!!!melalut-lalut si Nana bila dapat peluang..oklah..sebenarnye, Joe adalah nama ayah kesayangan a.k.a pak we kesayangan I...glamour kan??nama penuh beliau JOHARI...haa!!!so, jangan ada yang salah faham ok...Nana memang nama timangan I kat rumah...nama penuh I IDA SAZARINA JOHARI...thats for NANAJOE....


so thats clear!!!tak percaya lagi??sila rujuk entry ini~~ CLICK SINI!!

7 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

black_mel on January 23, 2010 at 12:16 PM said...

haha...nice2....jujur yg penting....slalu dh ader bf ckp single...xleh blah...kalau ngaku pun bkn org nak mrh...nice nanajoe..

NaNaJoe on January 23, 2010 at 12:21 PM said...

❤ black_mel ❤

thanx black_mel 4 ur suport..tu ar pasal, tak elok menipu ni..hehehe~~~

farenova on January 24, 2010 at 12:02 AM said...

Tq yang.. ada gak enterprem name akak ni..mmg kepochi betul akak tanya bf ke.. takpe doa tu.. akak doakan jumpa laki yang baik ye.. mwahhhhhhhhh..


p/s.. hubby akak suke entry nana ttg arrow head..kalau tak kiteorng pun wondering ape benda lah ni..

NaNaJoe on January 24, 2010 at 12:43 AM said...

❤ farenova ❤

hehehe...harus la ada nama akak, kalau tak, tak jadi entry ni..doakan ye akak...harap2 dpt yg baik..heheh~~
mmmuuaaahhhh balik..ngee~~


yeke?ada gak yg google search masuk page nana pasal arrow head ni..heheh~~

SuRayA^i. on January 24, 2010 at 11:43 AM said...

er..nme sy kalo nk combine nga nme my bf cm x ssuai je..-__-"
nana joe nmpk cm nme artis =D

NaNaJoe on January 24, 2010 at 11:47 AM said...

❤ SuRayA^i. ❤

hehehe...name kombine ngan nama ayah jew..kira leh jd artis eyk??heheh~~

shukrinorton on January 24, 2010 at 2:26 PM said...

Salam nana...
sila guna alamat blog spot saya untuk ke blog saya..thanks..

http://mypoem-hamba.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas