jom cuba tengok barang kat sini... ♬♬♬

Saturday, January 9, 2010

Senawang Specialist Hospital...here I sleep tonight...

❤ SwEEt PiNkY sToRy bY ❤ Ida Sazarina at 1:48 AM


both of my sis children kena admit di Senawang Speciallist Hospital....Ilhan & Iris demam yang melampau...suhu sampai 39 degree....

dua-dua buat blood test...lepas dapat room tak lama lepas tu blood test result pun keluar...mereka POSITIF DENGGI...OMG!!!!!

hurmm...acctually my sis memang keja kat hospital ni...so, my sis da booking awal-awal VIP room for both of them..selesa la untuk 2 katil...layanan very tip top okay!!!

I dengan rela nak jaga my nieces tonight...sambil layan tv sambil online...lagi pun my sis penat keja tadi...I pun jenis yang tak kesah...*konon baiklah..hahahaha~~geli jew~~


ilhan always poser walau tengah sakit...yang dipeluk adalah bantal busuk....


iris dah kepenatan melalak angkara ambil sample darah tadi...


katil iris & ilhan...hujung yang ada bench hitam & meja tu, adalah tempat I berehat, terbaring & tertonggeng...


so, layan jew tengok tv ni...always cartoon for both of them....



ok lah...nak blog walking jap n tidur...jap lagi mereka terjaga da tak dapat tidur..huhuhu~~

2 ❤ SwEEt MeSSaGe 4 mY PiNkY HoMe:

a.l.e.f.a.h on January 9, 2010 at 7:07 AM said...

aunty yg baek!
ngeh3

NaNaJoe on January 9, 2010 at 2:53 PM said...

hehehe~~
ko taw xpe..

Related Posts with Thumbnails
 

❤ sToRy bY tHe PiNkY LoVeR❤ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Best Gift ideas